blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Festes tradicionals

La Fira de Nadal a Barcelona

Carrusel tradicional amb llums sobre el sòl humit
Escrit per Xavi Maldonado

La Ciutat Comtal es vesteix de gala per rebre el Nadal de 2019 com es mereix. Si ja vius a un pis de lloguer a Barcelona, podràs veure que per viure aquests dies de joia, la ciutat presenta un calendari carregat de sorpreses que et sorprendran: mercats nadalencs increïbles, pessebres espectaculars, il·luminacions de gran bellesa i atraccions nadalenques per a nens i grans.

Descobreix amb ShBarcelona la Fira de Nadal del Port Vell, la Fira dels Reis i la Fira de la Plaça Catalunya!

Article relacionat: Arriba el Nadal 2019 a Barcelona

Descobreix la Fira de Nadal a Barcelona: Port Vell, Reis, Plaça Catalunya

Noria decorada pel Nadal

Imatge via Pixabay

Comencem amb la Fira del Port Vell, a la Barceloneta, un mercat d’uns 5000 metres quadrats que s’obrirà al públic a la plaça del Portal de la Pau.

Aquest gran recinte comptarà amb la presència d’un meravellós arbre il·luminat de més de 30 metres d’altitud, que oferirà un espectacle visual de nivell.

Del 5 de desembre fins al 5 de gener, aquest mercat acollirà a tots els seus visitants amb entusiasme mitjançant la posada en escena d’un carrusel clàssic, un betlem flotant, un escenari que albergarà diferents programes d’entreteniment i una àrea gastronòmica.

Tampoc us podeu perdre les seves moltes propostes en forma de regals nadalencs i productes d’artesania per comprar tot el que necessitis aquest Nadal.

La Fira de Reis de la Gran Via, al districte de l’Eixample, començarà el pròxim 19 de desembre i acabarà el 6 de gener de 2020. En aquesta gran fira tindràs una mica de tot.

La veritat és que no et pots perdre el seu mercat nadalenc ple de més de 270 llocs per cobrir qualsevol expectativa en matèria regals: barrets, roba, objectes de decoració, bijuteria, plata, sabons, ceràmica i molt més.

També comptarà amb paradetes de menjar per picar alguna cosa mentre gaudeixes del seu increïble ambient nadalenc. No et perdis aquesta gran cita a Gran Via de Barcelona, ​​entre els carrers Muntaner i Rocafort.

Article relacionat: Nadal per a nens a Barcelona

Espelmes lluminoses a un mercat nadalenc

Imatge via Pixabay

El Nadal a la Plaça de Catalunya, a Ciutat Vella, és tot un espectacle que no t’hauries de perdre. Del 22 de desembre al 4 de gener es duran a terme diversos tallers, espectacles i activitats especialment creades per a nens i adults.

Les sorpreses escèniques i lúdiques són tan increïbles que és possible que vegis a una ballarina sortir d’una caixa de música gegant o entrar en una bola de neu com si formessis part.

No perdis detall de totes les seves activitats, hi ha molt on triar. A Internet podràs trobar el calendari de programació perquè no perdis detall de tots els espectacles que t’esperen.

També parlem d’una fira de consum responsable i, a més de comptar amb una oferta d’activitats d’oci molt interessant, ofereix projectes relacionats amb l’economia solidària i el consum responsable.

Al voltant d’aquest espai tindran lloc actuacions musicals, actes per a debatre i reflexionar o activitats de sensibilització per a tothom.

La fira de plaça de Catalunya estarà oberta al públic des de les 11 fins a les 20.30 hores, cada dia excepte per Nadal, el dia de Sant Esteve i Cap d’any. I per a les famílies, del 2 al 4 de gener hi haurà un espai habilitat per albergar als patges i carters reials, la missió és complir els desitjos dels més petits.

Quina és la fira que més t’agrada? Si ja has gaudit de la seva essència altres anys, és lògic que vulguis repetir. I si encara no ho has fet, només podem aconsellar-te que les visites totes en la millor companyia, sigui amb la família, parella o amb els amics.

Quines altres fires o mercats nadalencs a Barcelona coneixes?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari