blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Art i cultura

Les millors escoles de teatre de Barcelona

Estudi de rodatge
Escrit per Elia

Si vius a Barcelona, ja sigui amb un lloguer temporal o de llarga estada, veuràs que hi ha una gran varietat de centres de formació de les arts escèniques. Si l’art et corre per les venes i vols complir el teu somni de ser actor, a Barcelona hi ha les millors escoles de teatre a Barcelona.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

 

Ja sigui per hobby o per dedicar-te de debò a aquesta professió, des de ShBarcelona et mostrarem algunes de les millors escoles de la ciutat. Anota-ho a la teva agenda!

Article relacionat: Activitats per a joves a Barcelona

Classes de teatre a Barcelona

Complot Escènic

A Complot Escènic presenten classes de teatre, cinema, Tv i doblatge. Cursos complets que també poden fer-se de manera intensiva durant estiu. Durant l’any hi ha classes de matí i tarda, tant per a adults com per a nens de manera professional.

Coneix tots els lloguers temporals de ShBarcelona

Timbal

Si sempre has pensat a dedicar-te a això, és el teu moment. De totes maneres, al centre de la ciutat és on més abunden les escoles de teatre a Barcelona. Entre aquestes està el Timbal, famosa per la seva trajectòria, per formar a actors de gran renom i estar fundada pel iniciador de Els Joglars, Anton Font.

És la primera escola de teatre de Barcelona i utilitza la Tècnica d’Interpretació Coda. A més, l’escola és cooperativa de treball associat (SCCL) i membre de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya (FCTC).

escoles de teatre barcelona

Foto via unsplash.com

Pa’Tothom

Pa’Tothom és una escola d’interpretació de Barcelona fortament independent que lluita per un model d’ensenyament alguna cosa diferent. En els seus cursos es dóna una formació integral però de gran consciència social. I és molt més que una escola, doncs solen organitzar actes socials i reivindicatius, tallers, exposicions, trobades i sortides i molt més. Connecta amb altres persones i fes amics.

Bobina

Gràcia és un barri artístic. Per això també abunden les escoles d’interpretació. La Bobina n’és un exemple, ja que és un centre per aprendre a moure’s en els escenaris i en el mitjà audiovisual. Entre les seves classes, estan les de teatre, cinema i televisió, o cursos intensius de càmera, cásting i sitcom.

Vius a Barcelona per una llarga estada?

Porta4

L’escola Porta4 té també una llarga trajectòria, des de l’any 2006, sent escola de teatre, d’actors i sala d’exhibició teatral. S’engloben, sobretot, en teatre independent, contemporani i de qualitat.

Article relacionat: Estudiar a l’estiu a Barcelona

Nancy Tuñón

I, evidentment, dins el barri de Gràcia no podem deixar d’esmentar Nancy Tuñón, un del espais amb més reputació, no només del barri, sinó de tota la ciutat. D’aquí han sortit actors de gran renom professional i, a més a més, ofereixen un ampli ensenyament professional que prepara a l’estudiant a sortir preparat pel món laboral.

Escola d’Actors de Barcelona

L‘Escola d’Actors de Barcelona convoca cursos anuals i també intensius a l’estiu, més dedicats a un públic infantil. Es poden escollir entre diferents graus, en els quals aprendre els nostres improvisació, expressió corporal, expressió oral, training actoral, interpretació davant càmera, cant, rodatge de cinema, teatre clàssic, etc.

el timbal barcelona

Foto via unsplash.com

Eòlia

Una altra escola d’interpretació que no podem oblidar és Eòlia que va ser fundada per la prestigiosa companyia Tricicle i que actualment ofereix cursos tant per actors com per dramaturgs o per persones que volen dedicar-se al muntatge escènic. A més, també és una escola de teatre musical essent, així, un dels centres més variats de la Ciutat Comtal.

Amb aquest llistat, ho tindràs molt més fàcil per estudiar interpretació. Segur que et veiem aviat en els escenaris, de teatre o de cinema, i veus compliment, per fi, el teu somni.

Coneixes alguna altra escola de teatre a Barcelona?

Sobre l'autor

Elia

Filòloga hispànica i apassionada de les lletres. M'agrada el teatre (molt), la literatura (més encara) i la cultura. He unit la meva passió per les arts creant una companyia de teatre anomenada LetrasConVoz i un web de temàtica cultural.

Deixar un comentari