blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Desplaçar-se

Lloguer de motos a Barcelona

Moto de gran cilindrada aparcada davant d'un edifici.
Escrit per Xavi Maldonado

A Barcelona disposem de diverses possibilitats a l’hora d’aconseguir un mitjà de transport per moure’n’s per la ciutat. El més habitual i ecològic és escollir el transport públic. El metro és el mitjà més àgil i ràpid. L’autobús té el seu públic, que prefereix viatjar per l’exterior tot i que es tracta d’un transport més lent, tenint en compte que es veu afectat pel trànsit rodat.

Després tenim el tren o els ferrocarrils, similars al metro però que no disposen d’una xarxa tan extensa interurbanament com el metro. El taxi o les VTCs són una opció restringida generalment a les ocasions especials o en els moments puntuals en què necessitem o preferim utilitzar un cotxe. El lloguer de cotxes és una altra de les coses més sol·licitades pels que visiten la ciutat, ja que permet una major independència i autonomia.

Però, si ja gaudeixes d’un pis de lloguer a Barcelona, i vols moure’t per la ciutat de manera ràpida i còmoda, en aquest article de ShBarcelona us volem parlar d’una opció molt útil per desplaçar-se per la ciutat: el lloguer de moto.

Barcelona és una de les ciutats en què hi ha més motoristes, després de Roma. Es tracta d’una ciutat perfecta per moure en motocicleta i està orientada per a aquest col·lectiu des de fa molts anys. Avui us expliquem on llogar una moto a Barcelona.

Article relacionat: On comprar un casc de moto a Barcelona

On pots llogar una moto a la Ciutat Comtal

Moto Rent

Noia amb una scooter al carrer

Imatge via Pixabay

Moto Rent és una de les empreses de lloguer de motos que opera a Barcelona. En aquesta empresa podràs llogar tota mena de motocicletes, algunes d’alta cilindrada i altres més urbanes.

Trobaràs les seves dues botigues a Barcelona al llarg de districte de l’Eixample. Moto Rent t’ofereix la possibilitat de llogar ciclomotors a dues rodes amb un motor de baix consum, súper útils per circular de forma senzilla, ràpida i àgil pels carrers de la ciutat.

Al seu torn, podràs també llogar una gran diversitat de scootersmegascootersnakedsportstouringtrail asfàltica, de turisme, custom cruiser o custom.

Cooltra

Segur que alguna vegada has vist aparcada pels carrers de la Ciutat Comtal alguna moto de Cooltra. Ofereixen els millors models de motos elèctriques de les marques Askoll o Govecs (de 50 cc a 125 cc).

Disposen, al seu torn, d’una potent moto esportiva model Zero DS Electric de 400cc ideal per als que necessiten alguna cosa més agressiva. Però, si ho prefereixes, també podràs llogar maxiscooters de gran cilindrada de marques tan exclusives com Yamaha o Suzuki (de 400cc a 650cc), per si necessites desplaçar-te més enllà de la ciutat i busques viatjar en un vehicle a dues rodes amb més potència.

Article relacionat: Compartint moto elèctrica a Barcelona

Best Rent a Scooter

Casc i moto aparcada al carrer

Imatge via Pixabay

Finalment, a Best Rent a Scooter també podràs trobar les millors motocicletes i ciclomotors, a més d’altres vehicles de més cilindrada. Es tracta d’una empresa que ofereix preus molt competitius i disposen, a més, de servei a domicili.

Els trobaràs al carrer de Sicília, 322, al barri de Camp d’en Grassot i Gràcia Nova. El sistema de rènting de Best Rent a Scooter està destinat tant a empreses com a particulars i les seves tarifes s’adapten a tots els perfils.

Aquesta empresa de lloguer de motos també ofereix la possibilitat de llogar un vehicle a dues rodes amb opció a compra, amb possibilitat de leasing.

Aquesta alternativa, poc coneguda per molts usuaris, pot ser útil per a persones que desitgen llogar un vehicle abans de comprar, potser perquè no estan segurs de quin producte acabar adquirint i prefereixen provar abans.

Ens recomanes altres empreses de lloguer de motos a Barcelona?

 

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari