blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
El que convé saber

Consells sobre el lloguer de pisos per estudiants a Barcelona

lloguer de pisos per estudiants

Barcelona és una de les ciutats que més estudiants estrangers acull. Molts d’ells trien llogar un pis a Barcelona, una opció que, com veureu, val la pena. Per això, avui us portem alguns consells sobre el lloguer de pisos per estudiants a Barcelona que de ben segur agrairàs.

La principal raó per la qual aquesta ciutat és un dels destins preferits de molts estudiants d’Erasmus, Màster o MBA, entre altres, és que aquí es troben algunes de les principals universitats i escoles superiors del país.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

 

Ara bé, què es necessita per a trobar un pis de lloguer per estudiants a Barcelona? Posa atenció perquè en aquest article t‘expliquem com i on buscar pisos d’estudiants i alguns consells imprescindibles per a la teva estada a la ciutat.

Pisos al centre de Barcelona

On buscar pisos per estudiants a Barcelona?

Avui dia és molt fàcil. N’hi ha prou amb buscar a Google: “pisos de lloguer per a estudiants” i voilà, tindràs una extensa llista de pàgines web per les quals començar a buscar pis. 

Però tingues en compte que no tots els resultats del cercador són els millors. En trobarem des d’empreses especialitzades en lloguer de pisos per estudiants a Barcelona, fins a anuncis de propietaris a les xarxes socials. Per això, és important saber identificar un bon anunci, que et generi confiança i garanties, perquè al final, aquest serà el lloc en el qual viuràs durant diversos mesos, així que has d’estar molt segur/a.

pis de lloguer a barcelona

Foto via Unsplash

Existeixen molts tipus d’allotjaments per a estudiants: residències, habitacions amb i sense bany, pisos compartits o pisos complets. Cadascun d’ells té les seves normes, avantatges i limitacions.

Allotjar-se en una residència d’estudiants o en un col·legi major és una opció cada cop menys demandada. Complir amb horaris estrictes, amb normes de convivència molt rígides o haver de compartir l’espai amb desconeguts, són alguns dels motius que han fet que aquesta modalitat decaigui.

Per això, cada vegada existeixen més pisos en lloguer a Barcelona preparats per a rebre estudiants de tot el món.

Llogar un pis per mesos

Lloguer de pis compartit per a estudiants a Barcelona

Per a molts estudiants, la millor opció és compartir un pis a Barcelona. Per què? A més de ser l’opció més econòmica, també és la que permet tenir més llibertat.

No obstant, des de fa un temps, també s’ha posat molt de moda llogar un pis per mesos. Sense haver de compartir espai i costos amb una altra persona, aquesta opció és ideal per a estudiants més adults que estan acostumats a viure sols i independitzats.

Article relacionat: 11 consells per a compartir pis a Barcelona

lloguer pisos estudiants barcelona

Pis de lloguer de Temporada a ShBarcelona

A continuació et donarem alguns consells pràctics a tenir en compte a l’hora de llogar un pis a Barcelona mentre durin els teus estudis:

  • Època de l’any: a Barcelona, la majoria de cursos acadèmics comencen al setembre i a l’octubre. Per això, els mesos previs tindran una alta demanda d’inquilins. Si estàs planejant un lloguer de pisos per a estudiants a Barcelona, cerca el teu pis amb més antelació!
  • Defineix el teu pressupost: és important saber quant li costa a un estudiant viure a Barcelona, així es pot establir un pressupost per a ser més efectiu en la cerca de pis.
  • Imatges del pis: el primer que et permetrà saber si aquest pis és o no per a tu seran les fotos de l’apartament. És important que no et deixis portar només per l’estètica, cerca el costat més funcional de l’habitatge i que encaixi amb totes les teves necessitats. Si tenen vídeo, millor! T’ajudarà a fer-te una idea més clara. Aquí et deixem un exemple perquè vegis com són.

  • Descripció i ubicació: aquest punt és fonamental. Gairebé sempre, els pisos en lloguer de temporada estan estratègicament situats al centre de la ciutat. D’aquesta manera, és possible estar prop dels principals punts d’interès així com de les universitats i escoles més prestigioses de la ciutat.
  • Fer una visita del pis: molts estudiants estrangers no tenen la possibilitat de visitar el pis abans de llogar-lo. Per això, a les agències immobiliàries de Barcelona és possible fer una reserva del pis online, havent només de signar el contracte i recollir les claus en arribar a la ciutat. Còmode, veritat?
  • Telèfon d’emergències: sobretot quan estàs en una ciutat que no és la teva, disposar d’un telèfon d’emergències és de vital importància. No solament per les possibles avaries que pugui haver-hi, si no per a resoldre qualsevol dubte o inconvenient que tinguis en la teva estada a Barcelona. A ShBarcelona fem un pas més, i és que, durant tota la teva estada, tindràs un gestor o gestora personal que s’encarregarà de mantenir el contacte amb tu durant tots els mesos que duri el contracte.
lloguer pis estudiants

Foto via Pexels

  • Qualitat en les instal·lacions: com no podia ser d’una altra manera, és molt important que les instal·lacions, els mobles, i en general, tot el que s’inclogui en l’apartament sigui de qualitat. Només així podràs assegurar-te que la teva estada serà plaent.
  • Condicions del contracte: Alguna vegada has escoltat això de llegir la lletra petita? Doncs això, posa atenció al contracte. Si tens qualsevol dubte, pregunta-ho i assegura’t d’entendre tot el que s’esmenta. A ShBarcelona disposem de contractes flexibles que s’adapten a les teves necessitats concretes i a més, tenim un equip expert en contractes de lloguer!
trobar pis de lloguer a barcelona

Pis de Temporada de ShBarcelona

Ara que ja saps on buscar pisos d’estudiants, és el teu torn. Comença l’aventura: Véns a viure a Barcelona! Guarda tots aquests consells (per exemple, enviant aquest article per Whatsapp) i posa’ls en pràctica per a trobar el teu pis de lloguer a Barcelona.

Veure pisos a ShBarcelona

Tens més consells per a llogar un pis d’estudiants a Barcelona? Comparteix-ho en els comentaris!

Fonts:

Sobre l'autor

Mireia Garcia Sans

Deixar un comentari