blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Anar de compres a Barcelona

Longchamp a Barcelona

Clients dins d'una de les botigues de Longchamp
Escrit per Mercedes

A Barcelona, com a una de les ciutats més importants d’Europa, també dins del sector comercial, són moltes les firmes de moda que decideixen obrir els seus establiments. És per això que trobem un gran nombre de botigues de roba de tota mena i per a tots els pressupostos. Algunes de les firmes més importants del sector han vist en Barcelona una oportunitat d’augmentar el seu volum de negoci, i des de ShBarcelona us volem explicar més sobre una d’aquestes, Longchamp, que ha obert una nova botiga al centre de la Ciutat Comtal.

Article relacionat: La Roca Village, outlet de luxe

La nova Flagship de Longchamp a Barcelona

Bosses de la marca Longchamp a una de les seves botigues

Imatge de: jencu via VisualHunt

La firma d’accessoris de luxe francesa Longchamp va inaugurar fa uns dies la seva nova flagship a Barcelona, i ho va fer amb magnificència, amb una festa privada organitzada pels seus propietaris, a la qual van assistir celebrities com Paz Vega, Verónica Blume, Alejandra Prat, Bimba Bosé o Marta Torné. Es tracta d’una de les botigues més grans de la casa a Europa, compta amb una superfície de 350 metres quadrats en una sola i elegant planta. Amb una flamant façana de marbre i una gran porta central flanquejada per dos altíssims aparadors, l’interior és d’un blanc enlluernador, les diferents zones es diferencien per una varietat de jocs d’altura, mescla de materials en parets i sostres i efectes visuals que remarquen la seva profunditat, donant la sensació que la botiga és infinita.

El 2009 van començar a sentir-se rumors sobre els moviments que els francesos estaven realitzant a la ciutat. Al final, han trobat el seu lloc al número 86 del Passeig de Gràcia, just entre Prada i Cartier, i compta amb veïns de la talla de Valentino, Saint Laurent, Gucci, Chanel, Louis Vuitton, Stella McCartney i pròximament Dior.

Article relacionat: On trobar les millors rebaixes a Barcelona

Exterior d'una de les botigues de Longchamp

Imatge de: Richard, enjoy my life! via VisualHunt

El 1948 Jean Cassegrain, fill d’un tabaquer, va fundar a París una empresa de complements en pell per cigarreres. Amb el temps va ampliar el seu ventall de productes, dissenyant accessoris per a home i dona, com a bosses, marroquineria, fins i tot moda i calçat. A la nova flagship i distribuïdes pels diferents espais, s’exposen la col·lecció completa de Primavera 2014, els articles de pell, els accessoris de dona i home, viatge, Ready-To-Wear, i en el centre de la tenda, la seva bossa estrella “Li Pliage” en tres grandàries bàsiques, amb preus de 62, 72 i 78 euros, i en una gamma de 10 colors que van des dels taronja i fúcsia, passant pels clàssics vermells, fins als tons terra.

En l’actualitat, les bosses de pell d’aquesta marca, i especialment el model “Li Pliage”, són internacionalment coneguts i cobejats, tant pel seu disseny com per la seva qualitat, especialment pels visitants asiàtics. A mitjans de l’any passat, la signatura va reobrir l’establiment que té al carrer Serrano de Madrid, aquesta vegada reconvertit en un nou concepte de retail (venda al detall). A més d’aquesta boutique madrilenya, en té una altra a la terminal 4 de l’aeroport Adolfo Suárez-Madrid-Barajas. Amb la nova botiga de Barcelona, la casa francesa reforça la seva consolidació a Espanya.

*Imatge destacada de: jun560 via VisualHunt

Les noies de ShBarcelona ja estem fent plans per anar a veure aquest paradís de la bossa. I tu, hi aniràs?

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

2 Comentaris

Deixar un comentari