blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Restaurants i tapes

Els 5 millors bars de tapes a la Barceloneta

tapas barceloneta
Escrit per Estibaliz

Si parlem de menjar bones tapes a Barcelona, la major part dels residents de la capital catalana et recomanaran que et passis pel barri més pròxim al mar, és a dir, la Barceloneta. En aquesta zona és on podeu trobar els millors locals per a degustar tapes de peix o marisc, entre moltes altres varietats, sempre acompanyades d’una cervesa, un vermut o un bon vi. Des de ShBarcelona us hem preparat un ranking amb els 5 millors bars de tapes a la Barceloneta que no pots perdre’t de cap manera!

Article relacionat: Què veure a la Barceloneta

Segons Mercat

els 5 millors bars de tapes a la barceloneta

Imatge via Pixabay

Al carrer Balboa número 16 trobem el Segons Mercat. Aquest local ha estat mencionat a la guia Michelin, i és un dels bats més emblemàtics del barri. Els seus plats i tapes de gran qualitat estan elaborats amb productes frescos del mar, i com a resultat, es respira un ambient mariner. La peculiaritat del lloc és que pots triar el que vols menjar com si fos una botiga i, a continuació, t’ho cuinen i t’ho serveixen al moment. Senzillament deliciós.

El Vaso de Oro

Al mateix carrer que l’anterior, en aquest cas a Balboa número 6 trobaràs aquest establiment històric, un dels més aclamats del barri, molt conegut per la seva cervesa i en el que és habitual menjar de peu a la barra. El menjar que serveixen a El Vaso de Oro és de gran qualitat i molt variat, en forma de tapes típiques com les patates braves, els pebrots de padró, els “chocos” o l’ensalada russa. No pots anar-hi i marxar sense haver provat el sandvitx “granger” o el filet amb foie i ceba. És tal la qualitat de la seva cuina que sempre està ple, i per això cal carregar-se de paciència esperant per ser atès. Agafa aire i no et desesperis, val molt la pena.

Jai-ca

els 5 millors bars de tapes a la barceloneta

Imatge via Pixabay

Continuant amb el ranking sobre els 5 millors bars de tapes a la Barceloneta, aquest és, sens dubte, un bar de tapes ideal per portar algú que visita Barcelona i vulgui provar les autèntiques tapes espanyoles. 60 anys d’història avalen al Jai-ca, al carrer Ginebra número 9 i ara han obert un nou local al número 13 del mateix carrer per a poder assumir la gran afluència de gent que hi va a diari. Les seves tapes més exitoses són les de peix i marisc (calamarsets, pop a la gallega, gambes salades, musclos, “pescadito frito”, “chocos”, etc.), tot i que també preparen unes excel·lents patates braves i unes delicioses croquetes.

La Cova Fumada

Es tracta d’un bar molt autèntic situat a la plaça del mercat de la Barceloneta, del que diuen es van inventar “les bombes” (boles de patata arrebossades i farcides de carn). Aquí també pots trobar tapes variades de peix fresc (calamars a la romana, arengades, sardines, pop, gambes, etc.), però has d’anar amb molt de compte de no quedar-te sense lloc i fer una reserva prèvia, ja que és un lloc molt sol·licitat i la majoria de vegades està ple de gom a gom. La Cova Fumada és sens dubte un dels bars de tapes més coneguts de la Barceloneta, un bar de tota la vida amb unes tapes de lo més autèntic.

Article relacionat: De tapes in i out.

La Bombeta

els 5 millors bars de tapes a la barceloneta

Imatge via Pixabay

El plat estrella de La Bombeta, que està entre els 5 millors bars de tapes a la Barceloneta és, sens dubte, la bomba de patata. Les raves i les patates braves també tenen molt d’èxit entre els clients que s’acosten a La Bombeta, un lloc molt proper al Passeig de Joan de Borbó. És un bar autèntic i molt típic a la Barceloneta que val la pena visitar, tot i que només sigui per entrar en contacte amb el caràcter espanyol i la cultura del bar.

Coneixes alguns d’aquests locals o algun altre de l’estil? Ens recomanes algún altre?

Els 5 millors bars de tapes a la Barceloneta
5 (100%) 1 vote[s]

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari