blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Mercat immobiliari

Millors llocs per a invertir en habitatge a Barcelona

zona de costa de Barcelona, lloc per a invertir
Escrit per ShBarcelona

En el dia d’avui veurem quins són els millors llocs per a invertir en habitatge a Barcelona, tenint en compte diferents aspectes. Ja sigui per la rendibilitat que podem obtenir o per trobar-nos en una zona exclusiva de la ciutat, en ShBarcelona estem a la teva disposició per a ajudar-te a prendre la millor decisió per al teu futur.

Avantatges d’invertir en habitatge a Barcelona

Barcelona és una ciutat increïble, en la qual moltes persones desitgen viure per tot el que ofereix. Invertir en habitatge és una magnífica opció per diferents motius.

Oportunitats laborals, culturals i socials

Un dels grans atractius de la ciutat de Barcelona és que concentra un important nombre d’empreses de gran projecció que constantment busquen nous talents. A més, està preparada a la perfecció per als qui volen gaudir del temps lliure de múltiples formes.

Molta diversitat a poca distància

No sols a Barcelona trobaràs moltes coses interessants que fer, sinó que tindràs a menys d’una hora de viatge diferents opcions per a visitar. Des de platges amb encant i pobles costaners fins a paratges de muntanya; tot està a pocs quilòmetres.

La possibilitat d’invertir en residències de luxe

En alguns dels barris més importants de Barcelona, com veurem en el següent punt, es troben alguns habitatges i viles de gran grandària i increïble jardí; el que es converteix en una oportunitat única per a invertir.

Article relacionat: Quina és la millor orientació d’una casa a Barcelona?

Zones de Barcelona on pots invertir

Sants – Montjuïc

Un dels barris més rendibles de Barcelona és el que comprèn Sants – Montjuïc, ja que els preus de compra són baixos i la demanda sempre és present. És un lloc d’estudiants i treballadors, amb l’Estació de Sants i el Parc de Montjuïc molt a prop, per la qual cosa també pots pensar a invertir en una plaça de garatge.

Nou Barris

Algunes de les millors oportunitats d’inversió a Barcelona estan en Nou Barris, un lloc en el qual el preu per metre quadrat és baix comparat amb la resta de la ciutat, però del qual es pot aconseguir una rendibilitat molt alta. El Parc Central i la serra de Collserola són dues dels seus grans atractius, però també la vida als seus carrers.

La Barceloneta

Les zones de platja sempre són una bona opció per a comprar un habitatge, i la Barceloneta és un lloc de màxim interès en la costa barcelonina. A més del seu passeig marítim sempre ple de vida, també ofereix molt oci nocturn. Això sí, la majoria de lloguers són pràcticament turístics, la qual cosa suposa una renda alta però molta variabilitat d’inquilins.

La Barceloneta

La Barceloneta (Via Unsplash)

Sant Gervasi – Galvany

En aquesta zona es concentren algunes dels habitatges més exclusius de Barcelona, on fa temps també s’allotjava l’alta burgesia de la ciutat. Amplis parcs i zones verdes, molta tranquil·litat i seguretat i col·legis del més alt nivell fan que la qualitat de vida a Sant Gervasi estigui fora de tot dubte.

El Raval

El Raval també pot oferir-te una molt bona oportunitat d’inversió a Barcelona, ja que es troba en ple centre de la ciutat i el preu per metre quadrat també està per sota de la mitjana. Un barri multicultural i ple de joves, amb una connexió perfecta cap a la resta dels punts d’interès.

Vila de Gràcia

Un dels barris més interessants de la ciutat, amb una extensió més petita que uns altres però molts elements atractius als seus carrers. Sempre trobaràs a algú en les seves places i terrasses, a més de comptar amb un bon nombre de serveis com a farmàcies, hospitals i supermercats. Molts estrangers trien Gràcia per a establir-se definitivament a Barcelona.

Horta – Guinardó

També parlem aquí d’una de les zones més econòmiques de Barcelona, ideal per a famílies o parelles. Sense necessitat d’estar en el centre de la ciutat, sí que compta amb una comunicació excel·lent per a arribar, per la qual cosa s’eviten les aglomeracions comunes en els barris més antics.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

Zona Universitària – Les Corts

De nou ens trobem en un barri habitat principalment per joves, a causa de la proximitat del campus i la universitat, a més d’alguns centres d’oci. Encara que els preus dels habitatges poden ser una mica alts (a causa de la proximitat del luxós barri de Pedralbes), la demanda de lloguer per part dels estudiants està pràcticament garantida.

Com veus, hi ha molts llocs per a invertir en habitatge a Barcelona; des dels barris més exclusius amb cases del més alt nivell fins a zones més humils però amb una gran afluència de visitants. Tot dependrà del que estiguis buscant, així que si tens preguntes, posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem a triar la millor opció.

Sobre l'autor

ShBarcelona

ShBarcelona és una agència immobiliària situada a la ciutat comtal de Barcelona que ofereix pisos de lloguer i venda. En el blog et comptem tot el relacionat amb el sector immobiliari, tràmits administratius, esdeveniments i plans a Barcelona.

Deixar un comentari