blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Oci i cultura

On escoltar música a l’aire lliure a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

La música és un plaer per als nostres sentits, i escoltar-la a l’aire lliure, ja sigui en les places i parcs de la ciutat, gaudint del bon temps que regna a la capital catalana, és tot un espectacle. Les entitats i els ajuntaments ho saben, i per això durant aquestes dates, s’organitzen diferents actes i esdeveniments que tenen a la música com a protagonista. Si aquest estiu et trobes a la ciutat i et ve de gust gaudir de la música a la Ciutat Comtal, des de ShBarcelona us parlem de la millor música a l’aire lliure a Barcelona.

Article relacionat: Activitats per a fer aquest estiu a Barcelona

Gaudeix de la música als parcs de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Un any més, podem gaudir del cicle de concerts de Música als Parcs que té l’objectiu de donar a conèixer els jardins i els parcs de la ciutat de Barcelona com a espais de convivència i lleure durant els capvespres i les nits d’estiu. Els músics dels concerts de música clàssica i de jazz són formacions de joves intèrprets que han estat seleccionades per la seva qualitat i professionalitat, perquè qualsevol pugui gaudir de la millor música a llocs públics. En una ciutat com la capital catalana, els espais verds de la ciutat són pulmons que, a més de proporcionar espais d’oci, d’esbarjo i de descans, contribueixen a regular la temperatura i disminuir la contaminació acústica, a la vegada que són llocs on habita una fauna i una flora variada. Per tal de donar a conèixer millor aquests beneficis socials i ambientals dels parcs i jardins, aquest any també es podran realitzar visites guiades pels parcs prèvies als concerts, per donar a conèixer totes les característiques pròpies de cada un d’aquests. D’aquesta manera el visitant podrà conèixer més i millor la història, la biodiversitat i també altres curiositats d’aquests espais que alberguen moltes sorpreses.

Article relacionat: Música als parcs de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Un d’aquests parcs, el parc de les Glòries, acollirà dos concerts, una oportunitat per conèixer aquest nou espai verd de la ciutat. Per finalitzar, el concert de cloenda del cicle es realitzarà al famosíssim Parc Güell, un dels parcs més emblemàtics de Barcelona i, al seu torn, un dels més turístics, on podràs gaudir de la música, envoltat d’un patrimoni arquitectònic i natural excepcionals. Aquest cicle de concerts estiuencs va néixer fa 24 anys amb la idea d’apropar la música de qualitat a tots els públics i fomentar la presència dels joves intèrprets i les noves promeses. A més d’això, pretén potenciar les possibilitats dels parcs com a espais de convivència, cultura i oci, especialment durant els capvespres i nits d’estiu, moments en què la suau brisa estival refresca l’ambient i crea espais màgics. Aquest certamen de concerts d’estiu gratuïts als jardins i parcs de la ciutat, organitzat per l’Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració dels districtes i altres entitats municipals, inclou diferents estils de música, entre els quals destaca la música clàssica i el jazz. El cicle ofereix concerts cada setmana fins al 30 d’agost, quan un concert de cloenda tanca el certamen. Si vols, pots consultar la programació de Música als Parcs 2019 aquí. Us animem, doncs, a seguir el cicle Música als Parcs al web i les xarxes socials i esperem que puguis descobrir nous espais i llocs menys turístics i més desconeguts de Barcelona.

Vols escoltar bona música a l’aire lliure? No et perdis les jornades de concerts de Música als Parcs de Barcelona!

 

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari