blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Activitats i esport

Parcs aquàtics a Catalunya

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Jugar i nadar a entorns controlats és una de les activitats que més ens agrada als humans durant els mesos d’estiu. Els parcs aquàtics s’han convertit en una opció súper divertida per a passar un bon dia amb la família, i són molt demandats tant pels locals com per turistes autòctons i internacionals.

Per aquest motiu han proliferat a moltes zones d’Espanya, però Catalunya, sens dubte, és una de les comunitats on més parcs aquàtics trobem. Tobogans interminables que acaben en una capbussada de campionat, piscines d’onades, zones de pícnic, restaurants, bars… i moltes altres instal·lacions són les que trobaràs als parcs aquàtics de Catalunya, per això des de ShBarcelona us parlem sobre alguns d’ells.

Article relacionat: Plans per a l’estiu a Barcelona

Gaudeix d’un dia en família a un parc aquàtic a Catalunya

En primer lloc parlarem d’un dels parcs d’atraccions més visitats d’Espanya i, probablement, d’Europa.

Es tracta de Port Aventura, situat a la població de La Pineda, a la província de Tarragona. Aquest ressort d’oci disposa de tres parcs temàtics, Port Aventura, Ferrari Land, i Port Aventura Caribe Aquatic Park.

Atraccions d'un parc aquàtic

Imatge via Unsplash

Aquest últim és un dels parcs aquàtics més visitats d’aquesta comunitat, i disposa de moltes atraccions adaptades a totes les edats, espais de relaxació en els que creuràs que estàs al Carib, 5 restaurants de diferents tipus, i botigues de fotografies, ideals per immortalitzar els moments feliços viscuts al parc amb la família, així com botigues de souvenirs, per a emportar-te un record d’aquell dia memorable.

Aquabrava és un dels parcs aquàtics més antics de Catalunya. Disposa d’una enorme extensió, entre zones de relax, d’atraccions i de restaurants. Està situat a plena Costa Brava, concretament a la localitat de Roses.

Les atraccions estan classificades segons el seu nivell de complexitat, com molt atrevides, atrevides, suaus i infantils.

Aquabrava també disposa de zona de relax per a descansar després de gaudir de les moltes atraccions de les que disposa el parc. Àmplies zones verdes arborades, en les que podràs fer ús de les gandules, que faran que el teu dia a Aquabrava sigui perfecte.

També, és clar, podràs gaudir de 6 locals de restauració, entre bars i restaurants.

Article relacionat: Tallers d’estiu per a nens

Per últim, us parlem d’un altre dels parcs aquàtics més visitats de Catalunya, i el més proper a la Ciutat Comtal. Waterworld Lloret és un parc aquàtic molt conegut a Catalunya, que es troba a la localitat costanera de Lloret de Mar, a la província de Girona.

Dues amigues gaudint del parc aquàtic

Imatge via Unsplash

Des de l’any 1985 s’escolten els crits dels intrèpids visitants que es llencen pels infinits tobogans d’aquest parc. Waterworld Lloret és molt visitat pels turistes internacionals que es troben passant l’estiu a la localitat de Lloret de Mar, així com per molts barcelonins que volen passar un bon dia en família escapant de la insuportable calor estival.

Com a la resta dels parcs aquàtics, Waterworld Lloret disposa de zones d’esbarjo, zones de pícnic, i diversos restaurants i bars.

És interessant revisar les webs de cada un dels parcs aquàtics, ja que solen fer descomptes i preus especials per a grups o famílies.

A tots ells hi ha socorristes per a vigilar als banyistes, però sempre recomanem controlar en tot moments als petits, ja que a vegades aquests parcs es massifiquen i els socorristes no poden controlar a tot el món.

Gaudeix de l’estiu als parcs aquàtics de Catalunya!

Has visitat algun d’aquests parcs aquàtics? Ens recomanes algun altre?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari