blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Oci i cultura

Per on sortir a Barcelona després dels 40?

DJ punxant a una discoteca per a majors de 40
Escrit per Xavi Maldonado

Sortir a passar-s’ho bé no té edat i els quarantens ho saben. Quin moment més oportú per anar a prendre una copa quan ja tens els fills crescuts o, per contra, quan has decidit no tenir-los i gaudir de la vida d’una altra manera, no?.

Moltes persones de més de 40 anys surten de festa els caps de setmana, per això, tant si vius a Barcelona o si has vingut a gaudir uns dies al teu allotjament turístic, en aquest article de ShBarcelona us parlem dels locals d’oci més interessants per aquest rang d’edat, t’apuntes?

Article relacionat: Discoteques de Barcelona per a majors de 40

Sortir de festa per Barcelona amb més de 40 (anys)

Razzmatazz

Vista des de dalt d'una discoteca

Imatge via Pixabay

La sala Razzmatazz és un dels referents de la cultura i de l’oci nocturn, tant a nivell nacional com internacional. Situada a un edifici únic, associat al paisatge industrial de la ciutat i una façana que és una icona en si mateixa, la sala ha celebrat ja el seu 17è aniversari.

Razzmatazz acull tot tipus de festes, desfilades, presentacions, gales o rodatges de cinema i publicitat, a un multi-espai que es transforma segons les necessitats de cada esdeveniment i de cada moment.

És un dels llocs mítics ubicat al districte del Poblenou per anar de concerts i prendre una copa, independentment de l’edat que es tingui.

Luz de Gas

Amb més de 1000 actuacions en directe des de la seva obertura per allà l’any 1995, Luz de Gas programa bàsicament música en directe totes les nits que obren, però també s’hi poden anar a veure monòlegs, espectacles de màgia i altres.

Pel seu escenari han passat artistes de la talla d’Alan Parsons ProjectThe Corrs, Antonio Orozco, EstopaDuncan Dhu, CòmplicesEfecto MariposaJuanesLevel 42Los Secretos, Tam Tam Go, o Monica Green, entre molts altres.

És un lloc ideal ubicat al districte de Sarrià-Sant Gervasi per prendre una copa o ballar amb una gran varietat de música, i és habitual veure a persones madures i molt atractives.

Otto Zutz

Aquesta discoteca no és exclusiva per a gent major de 40, però si que hi predominen aquest tipus de persones en aquest establiment, situat al carrer de Lincoln, 15, a l’animat districte de Gràcia.

Otto Zutz es va inaugurar en l’any de 1985, per la qual cosa és una de les discoteques referents de la ciutat. Compta amb tres ambients de festa diferents, així que podràs triar l’estil que més t’agradi. Compta també amb una zona privada si el que vols és un espai independent per a tu i els teus amics. És una discoteca ideal si t’agrada gaudir del millor estil novaiorquès, amb música R&B i Hip Hop.

Article relacionat: Discoteques per lligar a Barcelona

Karma

Discoteca per a majors de 40

Imatge via Pixabay

Karma és una discoteca que va obrir les seves portes un 31 de desembre de 1978, i des de llavors s’ha consagrat com una de les millors sales de rock de Barcelona. Karma és al mateix centre de Barcelona, dins de la bonica Plaça Reial, al districte de Ciutat Vella, el centre neuràlgic de la nit barcelonina.

Sempre fidel al seu estil canalla, rocker i underground, amb molts anys d’experiència, de bona música i bon ambient que la diferencien de qualsevol altra. Si vols escoltar el millor revival de tots els temps amb la millor música de Rock, Rock & Roll, Pop, Soul, BluesHard Rock, Indie i Metall, des dels anys 60 fins a l’actualitat, no t’oblidis passar pel Karma.

Magic Club

El Magic és a prop del barri del Born i mai ha deixat de ser fidel a un principi, que és el rock’n’roll en tota la seva gloriosa intransigència. Si hi ha un local nocturn a la ciutat on mai escoltaràs trap, o reggaeton, és allà on el punk, Ramones i una infinitat de grups de garatge són religió.

Ens pots recomanar alguna altra discoteca per a gent de més de 40 anys?

 

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari