blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Tràmits administratius

Per què triar una assegurança de la llar?

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

En aquesta vida tant imprevisible, a tots ens agradaria tenir la certesa que cap inconvenient ens passarà a nosaltres, però de fet, això és impossible. Hem d’ aprendre a conviure amb aquesta incertesa i que, a alguns més que d’ altres, ens costa ser conscients que no podem controlar-ho tot en aquesta vida. Per a aquests motius és important avançar-nos al que pugui succeir, i contractar una assegurança per a la nostra llar és un dels procediments més importants per a protegir el nostre patrimoni. Amb aquest article de ShBarcelona et donem algunes raons per a contractar una assegurança per a la llar.

Article relacionat: Què fer en cas de sinistre a Barcelona

La teva llar, el teu tresor

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

La nostra llar és per a cadascú de nosaltres el nostre refugi, i l’ espai on normalment guardem els nostres objectes de valor, sigui amb un valor econòmic o amb un valor sentimental. Per a aquest motiu és important disposar d’ una assegurança que ho protegeixi, i que a més pugui també cobrir els costos que pot suposar patir un sinistre a casa, ja sigui un incendi, inundació, catàstrofes naturals, robatoris, etc. Existeixen diversos tipus de pòlissa que, segons les necessitats de cadascú, serà més o menys recomanable.

Continent, contingu i responsabilitat civil

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

La pòlissa de continent és aquella que cobreix les parets, sostres, instal·lacions, i el terra de casa. Aquesta pòlissa és bàsica en cas de tenir una casa aïllada, tipus xalet, o un immoble que no sigui part d’ una comunitat de veïns. En cas de formar part d’ una comunitat de veïns, és recomanable valorar la contractació d’ aquest tipus d’ assegurança si el contractat per la comunitat és molt limitat o només cobreix les zones comuns, tot i que algunes pòlisses personals l’ inclouen per defecte. El contingut són els objectes de valor que es troben al domicili. Ja siguin electrodomèstics, mobles, joies, roba o aparells electrònics com ordinadors, tauletes, mòbils, etc. En cas de ser inquilí i comptar amb pocs objectes de valor, és millor que valoris les possibilitats de contractar-ho o no. S’ ha de recordar que la pòlissa de continent va sempre a càrrec del propietari en cas de lloguer.

Article relacionat: Fes el teu pis més segur per al teu fill

Per últim, l’ assegurança de responsabilitat civil, tot i no ser obligatòria en cas d’ assegurança de la llar, pot ser interessant valorar la seva contractació a causa d’ un suposat contratemps greu provocat per una distracció personal que provoqui danys a tercers, que poden comportar en sancions i indemnitzacions abundants que siguin molt difícil de pagar pel causant del sinistre, afectant al seu patrimoni. Comptar amb una assegurança de la llar es presenta fonamental per a tractar d’ avançar-nos als diversos inconvenients que poden sorgir al nostre domicili i sentir-nos així més segurs. Si tens dubtes, pots posar-te en contacte amb el nostre departament d’ assegurances de ShBarcelona, on estarem encantats d’ assessosar-te.

Quina opinió tens sobre les assegurances de la llar? Quins consells pots donar-nos?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari