blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Música

PHARRELL WILLIAMS. CONCERT A BARCELONA

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Si hi ha quelcom del que ara tothom parla, escolta i es mou això és “Happy”, de Pharrell Williams.

Com a instrumentista, Pharrell ha estat en tres dels majors hits del 2013, el seu propi tema “Happy”, “Get Lucky” al costat de Daft Punk, i “Blurred Lines” de Robin Thicke. Aquest últim ha estat nomenat recentment com el tema més descarregat del Regne Unit de tots els temps, i el “Get Lucky” està molt prop d’ell en aquesta mateixa categoria.

PharrelEl llançament del seu últim àlbum G.I.R.L, ha catapultat a Pharrell Williams a la fama mundial, encara que abans, com diem, ja arrossegava un notable prestigi com a productor.

El seu tema “Happy”, que va escriure per a la B.S.O de “Gru, mi villano favorito 2”, ha aconseguit vendre 7.8 milions de còpies a tot el món des del seu llançament al novembre. A més el tema va ser nominat als Oscar, i també va optar a quatre premis Grammy aquest mateix any.

Ara Pharrell porta el seu èxit a Espanya, serà a l’octubre i dins de la gira Dear GIRL Tour. El responsable de dibuixar un somriure a mig món amb l’enganxós i irresistible èxit global “Happy”, actuarà el dia 1 al Palau Sant Jordi de Barcelona (i per si t’ho perds, el dia quatre al Palau dels Esports de Madrid).

La gira Dear GIRL Tour comença al Manchester Phones 4u Arena (Regne Unit) el nou de setembre i acabarà el catorze d’octubre al Paris Zenith (França), després de passar per 15 països d’Europa.

Si vols assistir en directe a la celebració de la felicitat que suposa un concert de Pharrell, ara en tens l’oportunitat. Trobaràs les entrades a Live Nation, Tiquet Master (Fnac, Halcón Viatges i Viatges Carrefour) i també al Corte Inglés. A la venda des del 30 de maig.

Pots seguir-lo al seu canal de YouTube, i escoltar-lo ara mateix al vídeo al peu. Des de ShBarcelona et desitgem que ho gaudeixis.

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari