blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Barcelona amb nens

Pilates per a embarassades a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Carla

Durant l’embaràs el teu cos canvia constantment i això pot ocasionar, en nombroses ocasions, malestar i molèsties. Per això, practicar exercici moderat és una de les millors opcions que et poden ajudar tant a enfortir la tema musculatura, com a afavorir la mobilitat, incrementar la flexibilitat i millorar la teva circulació sanguínia, entre d’altres beneficis. A ShBarcelona volem que la preparació a la maternitat sigui excepcional, per això et presentem alguns centres on trobaràs classes de pilates per a embarassades a Barcelona. Prepara cos i ment per aquesta nova aventura que et canviarà per sempre.

Article relacionat: On fer pilates a Barcelona

Centres de pilates a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Foto vía Pixabay

Tant estar embarassada com donar a llum suposa un gran canvi físic i emocional a la vida de la futura mare. Aprendre a respirar, moure’s i adoptar bones postures per evitar molèsties o dolors son els objectius principals de les classes de ioga i pilates. Si vols conèixer els millors centres per practicar pilates per a embarassades, pren nota de les següents propostes. Si busques classes de pilates per embarassades a Barcelona, aquí tens una de les millors opcions. Dona10 és un centre especialitzat per ajudar a les embarassades a millorar les postures, estimular la circulació, enfortir la musculatura i mantenir-se en un pes adequat abans i després del part. Practicar exercici és indispensable per tenir un part excel·lent. Si busques un centre de pilates a Barcelona, visita els centres Dona10 al carrer Mallorca, Còrsega i Alfons XII.

Al carrer Independència de Barcelona s’hi emplaça un centre dedicat a la dona i al infant, Llevadones. Durant l’embaràs podràs gaudir de cursos de preparació al part, gimnàstica i classes de ioga idesprès de donar a llum, podràs recuperar-te ràpidament amb els cursos de pilates o de gimnàstica abdominal hipopresiva. Llevadonas et convida a gaudir de l’experiència completa de ser mare. Pilates a Barcelona? Llevadonas és el teu centre. Estar en forma durant l’embaràs t’ajudarà a suportar i a recuperar-te ràpidament dels canvis fisiològics que viuràs durant quest període. A Fisiocam ho saben i per això t’ofereixen classes de pilates per a embarassades adaptades per a que les futures mares puguin practicar exercici amb total seguretat, control i comoditat. Si vols fer pilates a Barcelona durant l’etapa pre-part i post-part, Fisiocam és el teu centre. Troba’l a Sant Andreu. Mensana et proposa un conjunt de activitats pensades per a cuidar cos i ment abans, durant i després de donar a llum. Fer pilates a Barcelona és la millor opció per preparar el cos per la maternitat, però a Mensana també podràs fer ioga per embarassades. Si busques un bon centre per moure’t durant l’embaràs al carrer Congrés hi trobaràs Mensana.

Article relacionat: Massatges per embarassades a Barcelona

Altres centres de ioga i pilates a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Foto vía Pixabay

Són molts els centres que et conviden a fer pilates a Barcelona, i tot i que potser aquests no estiguin totalment dirigit a embarassades no deixen de ser una bona opció per practicar aquest exercici amb entrenadors personals que adaptin les classes per a tu o iniciarte al ioga per embarassades, una bona manera de connectar cos i ànima durant la preparació al part. I si no, sempre podràs recuperar-te amb el pilates o el ioga després del part.

Salut i benestar, així defineixen el ioga els amics de Centre Integral 2. Aquí et sentiràs segura durant l’embaràs i enfrontaràs aquest període de manera plena i conscient i reforzada amb les tècniques de respiració, tonificació, relaxació i flexibilització del cos. Ek Centre Integral 2 es una bona opció per viure l’embaràs, el part i la maternitat en sí, de manera positiva. Per últim, al vell mig de l’Avinguda Diagonal hi trobaràs un centre de ioga i pilates on podràs practicar aquests exercicis de manera exclusiva. A Beyoga els entrenaments estan dirigits per instructors altament qualificats que t’ajudaran a realitzar els exercicis correctament. Si bé no estan especialitzats en embarassades, pots consultar pels seus entrenaments personals, segur que podràs gaudir del millor pilates a Barcelona.

Ens recomanes algún altre centre de pilates per embarassades a Barcelona?

Sobre l'autor

Carla

Carla és un gestora de comunitat i escriptora que viu a Barcelona.

Deixar un comentari