blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Activitats i esport

Pistes d’esquí econòmiques i properes a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Esquiar és l’esport preferit de moltes persones durant l’hivern i, a diferència del que es creu, no cal acabar amb el pressupost familiar per practicar-lo. A Catalunya hi trobem pistes d’esquí per a tots els gustos i per a totes les butxaques. Els principiants, o els que només practiquen aquest esport de manera ocasional, potser no necessiten anar a les quals se suposa que són les millors estacions d’esquí del país, tot i que per a gustos els colors i el que és millor per a un, potser no ho és per a un altre. La realitat és que les pistes d’esquí amb menys fama són molt més econòmiques i estan menys massificades i no per això es disposa de pitjors condicions. Si resideixes a la capital catalana o els seus voltants i et ve de gust anar a esquiar sense gastar molts diners, des de l’equip de ShBarcelona hem preparat aquest article perquè coneguis les pistes d’esquí més econòmiques prop de la Ciutat Comtal.

Article relacionat: Estacions d’esquí properes a Barcelona

Esquiar no té per què ser un luxe

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Una de les pistes d’esquí més properes a Barcelona la trobem al Port del Compte. Aquesta estació està situada a la comarca del Solsonès i compta amb 37 pistes. És una estació d’esquí poc coneguda i poc turística, i com a conseqüència, una de les menys massificades de tot Catalunya. Pots consultar totes les tarifes a la seva web, però ofereixen el forfet diari, en temporada alta, des de 36 €, amb descomptes si compres l’abonament per a diversos dies i preus especials per a nens. Disposen de tots els serveis que puguis necessitar i ofereixen diverses activitats a part de l’esquí. A més, està situada en un entorn de muntanyes tranquil·les i paisatges increïbles, i prop de petits poblets amb un encant especial i de gran patrimoni històric i cultural, compost per nombroses esglésies romàniques. L’estació d’esquí de la Molina està a dues hores i mitja en cotxe de Barcelona. Situada a la Cerdanya, en ple Pirineu català, té 70 km esquiables, repartits en 66 pistes per a tots els nivells.

Article relacionat: Anem a la neu!

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Tot i que és més petita que l’estació d’esquí del Port del Compte, compta amb molta més activitat en temporada alta. La Cerdanya és una de les zones preferides pels barcelonins per passar els caps de setmana i les vacances d’hivern, fet que comporta que aquesta pista d’esquí sigui una de les més populars. És una estació d’esquí moderna que compta amb tots els serveis i amb zones i activitats especialment pensades per als petits de la casa. El preu de l’abonament d’un dia per a un adult és de 40 €, tot i que també pots comprar forfet per a mitja jornada o opcions combinades per a diversos dies o per a famílies, que surten encara més econòmiques. Pots consultar totes les seves tarifes al seu web. Situada prop del municipi de Queralbs hi ha l’estació d’esquí de la Vall de Núria. Aquesta vall del Pirineu català alberga una estació d’esquí petita, amb pistes per a principiants o practicants de nivell mitjà. És ideal per als que estan començant a esquiar, ja que està situada a tan sols dues hores en cotxe de Barcelona, i el preu del forfet + cremallera (imprescindible per pujar) és de 30 € al dia per als adults. Tenen ofertes especials per a famílies, grups i nens. Perfecte pels amants de la neu!

Ja hi has anat a alguna d’aquestes pistes d’esquí? Com ha estat la teva experiència?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari