blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Oci i cultura

Plans per al pont d’agost

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

El famós pont d’agost és una vàlvula d’escapament per a les persones que no poden gaudir de les vacances durant aquest mes, que sol ser el que més persones escullen per passar els seus dies de festa anuals. Aquest any 2019 caurà en dijous, amb la qual cosa moltes persones que no tenen vacances gaudiran de quatre dies per descansar. Per aquest motiu, avui, des de ShBarcelona us portem aquest article on us portem un seguit de plans perfectes per realitzar durant l’anhelat pont d’agost a la Ciutat Comtal i la seva rodalia.

Article relacionat: Activitats per fer aquest estiu a Barcelona

Què fer prop de Barcelona aquest pont d’agost

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

A part de fer una petita escapada a algun dels pobles més macos de Catalunya, hi ha molts plans que pots fer a Barcelona i la seva rodalia, si estàs allotjat a la capital catalana durant el pont d’agost o si ets d’aquí i vols gaudir d’uns dies especials aquest estiu. Et proposem una sèrie de plans ideals per desconnectar i conèixer més sobre la cultura catalana. Visita a Montserrat. El monestir de Santa Maria de Montserrat és una abadia benedictina situada a la muntanya de Montserrat, que pertany a la comarca del Bages, província de Barcelona. Es troba a una alçada de 720 metres sobre el nivell del mar. Concretament es troba al municipi de Monistrol de Montserrat. És un emblema per a Catalunya i s’ha convertit en un punt de pelegrinatge per a creients i de visita obligada per als turistes que desitgin conèixer el passat i el present espiritual del poble català. Parc d’Atraccions del Tibidabo. Es tracta d’un dels parcs d’atraccions amb més història i encant de Barcelona, ja que gaudeix d’unes vistes privilegiades de la Ciutat Comtal, al parc forestal de Collserola, districte de Sarrià-Sant Gervasi. És el parc d’atraccions en funcionament més antic d’Espanya, el tercer més antic d’Europa i es troba entra els més històrics del món. Gaudeix d’algunes atraccions vintage que li aporten un encant especial, a més de la seva ubicació i d’altres atraccions modernes i molt atractives. El seu passatge del terror és un dels més famosos de Catalunya.

Article relacionat: Arriba l’estiu a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Visitar el Castell de Montjuïc. Es tracta d’una antiga fortalesa militar situada a la muntanya de Montjuïc, a la part alta de la Plaça Espanya. Aquesta fortalesa va ser una instal·lació de l’Exèrcit espanyol, tot i que posteriorment va ser cedida a l’ajuntament, que la gestiona actualment. Històricament el castell ha tingut un important paper en diversos episodis de la història de Barcelona. Aquest monument gaudeix d’uns amplis jardins que l’envolten i d’unes vistes espectaculars al mar i a la ciutat de Barcelona. Diversos bars tenen terrasses per gaudir dels capvespres i les nits d’estiu en aquest enclavament. És possible fer una visita guiada al Castell de Montjuïc d’una hora de durada. El recorregut permet descobrir la història i l’arquitectura del castell, visitant llocs que no estan oberts al públic, com els calabossos, la torre de guaita o la cisterna.

Ja no tens excusa per gaudir del pont d’agost a la Ciutat Comtal!

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari