blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Oci i cultura

Plans per gaudir de la calor a Barcelona

Tobogans de colors d'un parc aquàtic
Escrit per Xavi Maldonado

Barcelona és una de les millors ciutats per a gaudir de l’estiu. La bellesa de les seves platges, amb els seus xiringuitos especialitzats en la preparació de deliciosos còctels o els seus restaurants a la vora del mar, perfectes per gaudir de la gastronomia mediterrània, són moments bucòlics que pots viure aquí si comptes amb un lloguer turístic a Barcelona. Avui, en aquest article de ShBarcelona us parlem d’alguns plans especials ideals per gaudir de la calor a la capital catalana.

Article relacionat: Activitats per a fer aquest estiu a Barcelona

Gaudeix de la fantàstica temperatura de la Ciutat Comtal

La calor ens permet gaudir de moltes activitats que en èpoques més fredes són impensables. Aquí us deixem unes quantes perquè puguis organitzar les teves sortides amb la família o els amics a Barcelona.

  • Dins de l'aquàrium

    Imatge via Pixabay

    Aquàrium de Barcelona: L’Aquàrium de la Ciutat Comtal disposa d’un espectacular Oceanari, únic a Europa, considerat com l’aquari més gran i amb un major nombre d’espècies. Amb 36 metres de diàmetre i 5 de profunditat, conté prop de 4 milions de litres d’aigua. Alberga espècies tant diferents com daurades, morenespeixos lluna, rajades i dos tipus de taurons: el tauró toro (Carcharias taurus) i el tauró gris (Carcharhinus plumbeus), les més admirades del recinte.

  • Illa Fantasia: Es tracta d’un parc aquàtic situat a la localitat de Vilassar de Dalt, situada a la comarca del Maresme. Va ser inaugurat l’any 1981 i s’ha convertit en un dels parcs aquàtics més populars de tot Catalunya. És un complex d’oci familiar que compta amb 22 atraccions aquàtiques, repartides en més de 80.000 m². El parc disposa de més de 10.000 m² de zona verda. Compta amb diverses atraccions aquàtiques, 3 piscines de grans dimensions, un parc infantil, zona de minigolf i una àrea d’esbarjo. Disposa de més de 900 taules de pícnic a un gran bosc de pins. També disposa de cafeteries i restaurants, buffet, una botiga, un caixer automàtic i diversos punts d’informació.

Article relacionat: Arriba l’estiu a Barcelona de nou!

  • Vista desde el Telefèric de Montjuïc des de d'alt

    Imatge via Pixabay

    Telefèric de Montjuïc: Els dies clars i blaus dels mesos estivals són els millors per gaudir de les vistes panoràmiques que ens ofereix la Ciutat Comtal. Aprofita el Telefèric de Montjuïc per conèixer la ciutat des de dalt de tot, una visita que segur no et deixarà indiferent. Des del telefèric podràs veure tot Barcelona i molts dels seus llocs més emblemàtics, com la plaça de Catalunya, la Catedral de Barcelona, la Sagrada Família, els creuers atracats al Port de Barcelona, la Vila Olímpica, la Torre Agbar o la zona del Fòrum.

  • Sopar amb les estrelles. Observatori Fabra: Els Sopars amb Estrelles constitueixen una de les cites imprescindibles de l’estiu a Barcelona. L’activitat té lloc a l’Observatori Fabra durant els mesos d’estiu i combina la divulgació científica i l’observació astronòmica amb una suggerent proposta gastronòmica. L’Observatori i els sopars se situen a un dels miradors privilegiats de la ciutat de Barcelona. S’inicia la vetllada amb el sopar, amb una divertida i desitjable proposta gastronòmica pensada en clau astronòmica, amb ingredients de qualitat i bona cuina que se serveix a la terrassa, quan comença a fer-se fosc.

Quin et sembla millor pla per a l’estiu?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari