blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Salut

Quins són els millors hospitals de Barcelona

millors hospitals de barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

La sanitat pública espanyola és una de les millors del món i els hospitals adscrits disposen de la tecnologia més avançada per tractar problemes de salut importants o greus i que requereixin maquinària o proves de diagnosis complexes.

Si t’allotges a Barcelona tant en un lloguer turístic com en un lloguer de temporada, ja coneixeràs que també els hospitals privats o que operen majoritàriament amb mútues també estan molt ben preparats.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

 

Per tant, podem dir que en línies generals els hospitals de Barcelona són excel·lents, i des de ShBarcelona us portem un llistat amb els millors hospitals de Barcelona, segons l’Organització de Consumidors i Usuaris (OCU).

Article relacionat: Com canviar el metge de capçalera 

Aparell digestiu

Hospital Clínic de Barcelona

L’Hospital Clínic és una referència en una gran varietat d’especialitats, però una en les que destaca és pel que fa a l’aparell digestiu. Va ser fundat l’any 1906 i té dues seus, la històrica al barri de l’Antiga Esquerra de l’Eixample i una de nova al barri de la Maternitat.

Hospital de la Vall d’Hebron

L’Hospital de la Vall d’Hebron és el complex hospitalari més gran de Catalunya. Pertany a l’Institut Català de la Salut.

Cardiologia

Hospital de la Vall d’Hebron

L’Hospital de la Vall d’Hebron torna a ser el primer referent a Espanya en l’especialitat de Cardiologia,  aquest hospital està localitzat a Horta-Guinardó.

Hospital Clínic

En segon lloc torna a estar l’Hospital Clínic, localitzat a l’Eixample, que es caracteritza per tenir una excel·lent qualitat en l’especialitat de la Cardiologia.

Vols canviar del pis? ShBarcelona t’ajudem! 

Traumatologia

Hospital Universitari de Bellvitge

L’Hospital Universitari de Bellvitge és un centre hospitalari que pertany a l’Institut Català de la Salut. Es va inaugurar el 1972 i està situat al barri de Bellvitge, a la població de l’Hospitalet de Llobregat, al costat de Barcelona.

Es tracta d’un dels 5 únics hospitals a Catalunya de tercer nivell habilitats per atendre el màxim nivell de complexitat, és a dir, pacients que requereixen la màxima tecnologia per les seves malalties com trasplantaments, cirurgies toràciques o cardíaques o neurocirurgies.

Hospital Clínic

Tornem a tenir a l’Hospital Clínic com un dels millors hospitals a Barcelona on tractar malalties relacionades amb la traumatologia i l’ortopèdia.

millors hospitals de barcelona

Foto via unsplash.com

Endocrinologia

Hospital Clínic

Una altra vegada, l’Hospital Clínic despunta en una altra especialitat: Endocrinologia.

Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

L’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau és un dels grans hospitals de la ciutat de Barcelona. Es tracta d’un altre dels 5 hospitals de tercer nivell o habilitats per atendre pacients amb patologies o que requereixin cirurgies d’alta complexitat.

És la institució hospitalària més antiga d’Espanya, ja que compta amb més de sis segles d’existència.

Article relacionat: Aromes, confort i salut

Ginecologia

Hospital Clínic

L’Hospital Clínic de Barcelona està també especialitzat en ginecologia, el que el converteix en un dels hospitals més complets d’Espanya que han sabut aprofitar els esforços en investigació que allà s’han realitzat.

Hospital Dexeus

L’Hospital Dexeus és una de les clíniques més grans especialitzades en la salut de la dona. Les seves especialitats són Obstetrícia i Ginecologia i de Medicina de la Reproducció. En l’hospital Dexeus treballen els millors metges de Barcelona especialitzats en Ginecologia i les seves instal·lacions són modernes i van ser inaugurades el 2007.

Nefrologia

Hospital Clínic

Tornem a un dels hospitals més importants i punters d’Espanya en diverses especialitats, l’Hospital Clínic.

Hospital de la Vall d’Hebron

L’Hospital de la Vall d’Hebron també és un referent en Nefrologia.

Busques un allojatment a Barcelona? 

Pneumologia

Hospital Clínic

De nou trobem l’Hospital Clínic com un dels millors en Pneumologia.

Hospital de la Vall d’Hebron

I l’Hospital de la Vall d’Hebron destaca en els tractaments i malalties relacionades amb l’aparell respiratori.

Neurologia

Hospital Clínic

També el Clínic despunta en una especialitat tan complexa com la Neurologia.

Hospital de la Vall d’Hebron

Sembla que aquests dos grans hospitals Barcelonins competeixen en excel·lència pel que fa a la Neurologia. L’Hospital de la Vall d’Hebron és un dels 5 hospitals catalans de tercer nivell.

millors hospitals de barcelona

Foto via unsplash.com

Oftalmologia

Institut de Microcirurgia Ocular

Des de fa més de 25 anys trobem l’Institut de Microcirurgia Ocular (IMO) situat a la Bonanova. Es tracta del millor centre oftalmològic d’Espanya i destaca per les seves instal·lacions àmplies, còmodes i modernes.

Hospital de la Vall d’Hebron

Una altra vegada, l’Hospital de la Vall d’Hebron destaca en el camp de les malalties de la visió.

Oncologia

Hospital de la Vall d’Hebron

En el camp de l’Oncologia, l’Hospital de la Vall d’Hebron destaca gràcies a la inversió que es realitza en investigació i en la implantació de tractaments experimentals destinats a lluitar contra el càncer.

Institut Català d’Oncologia 

A la població veïna de l’Hospitalet de Llobregat, es troba l’Institut Català d’Oncologia, un referent en la investigació i tractament de les malalties oncològiques a Espanya.

Otorinolaringologia

Hospital de la Vall d’Hebron

L’Hospital de la Vall d’Hebron despunta com especialista en les malalties relacionades amb l’oïda i la laringe.

Hospital Clínic

Un cop més, l’Hospital Clínic és un dels millors hospitals d’Espanya en l’àrea de l’Otorinolaringologia.

millors hospitals de barcelona

Foto via unsplash.com

Pediatria

Hospital de la Vall d’Hebron

L’Hospital de la Vall d’Hebron és també un dels referents espanyols en pediatria.

Institut Català d’Oncologia

Era de preveure que un hospital especialitzat en Oncologia anava a convertir-se en un dels millors del territori nacional en aquesta especialitat, l’Institut Català d’Oncologia.

Urologia

Fundació Puigvert

La Fundació Puigvert es va convertir en fundació l’any 1943 destinada a la investigació i el tractament de les malalties relacionades amb el sistema urinari.

Hospital Clínic

Finalment, un cop més l’Hospital Clínic es he convertit en un dels millors hospitals de Barcelona en múltiples especialitats, entre elles en Urologia.

Altres hospitals de prestigi de Barcelona

  • Centre Mèdic Teknon. Hospital privat que abasta múltiples especialitats i és un dels hospitals líders en el sector sanitari espanyol
  • Centre oftalmologia Barraquer. Centre especialitzat en oftalmologia fundat el 1941 i regentat per una saga de metges especialitzats en les malalties de la vista.
  • Centre mèdic Delfos. Centre mèdic de referència situat a la ciutat Comtal.
  • Hospital Quirón. Centre privat molt famós situat a Barcelona i traslladat fa pocs anys amb unes instal·lacions modernes i àmplies.
  • Hospital Sant Joan de Déu. Centre mèdic especialitzat en nens situat en el límit entre Barcelona i Esplugues de Llobregat.
  • Hospital del Mar. Gran centre hospitalari que atén patologies de complexitat mitjana i alta.

Què et sembla aquest llistat dels millors hospitals de Barcelona segons la OCU?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Comentari

  • Benvolgut Srs/Sres:
    Els hi vull presentat una línia de productes preventius no per malalts d’una empresa que es diu Ringana. En la situació actual, amb la Covid el cansanci emocional i el sobreesfoirç poden requerir d’alguns productes com el Chi i les caps Moodo. Tot és fresc, extret directament de la naturalesa, tot vegetal, natural sense sintètics i som coherents perquè es premia i paga igual els dos gèneres, no s’experimenta amb animals sinó amb persones voluntàries, afavorim el comerç just i som ètics cuidant el mediambient, la sostenibilitat, el nostre benestar i els animals. Aquesta empresa és vegana.
    ringana.com
    El meu contacte és el : 678466359.

    Cordialment,
    Núria Vila.

Deixar un comentari