blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Activitats i esport

RACC, EL REIAL AUTOMÒBIL CLUB DE CATALUNYA

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Alguna vegada el cotxe has tingut pana i necessitaves seguir amb el cotxe?, has punxat una nit plujosa en una carretera aïllada?, a la benzinera et vas equivocar de mànega en fer benzina?, has tingut una fuita d’aigua a la teva casa en diumenge?

En aquests moments és molt important sentir-se recolzat, saber que amb una trucada telefònica, algú a l’altre costat de la línia engegarà immediatament una maquinària enorme per ajudar-te.

Perquè siguis on siguis, ells vindran, i et solucionaran el problema.

El Real Automòbil Club de Catalunya, RACC, és el major de tota Espanya en nombre de socis: compta amb més d’un milió d’afiliats. El seu servei més destacat és el d’Ajuda en Carretera, encara que no és, ni de bon tros, l’únic.

Ofereix als seus socis múltiples assistències: en cas d’accident o avaria mecànica 24 hores (amb cotxes taller, grues i helicòpters propis i concertats), personal en viatge (incloent-hi hotels i retorn des de l’estranger), jurídica, sanitària 24 hores, metge de guàrdia, urgències a la llar, reparacions o bricolatge a domicili, gestoria, tràmits, recursos de multes, i ajuda informàtica 24 hores.

A més de prestar assistència personal, familiar, mecànica i sanitària urgent, és un referent en assegurances d’automòbil. També té presència al sector de la telefonia mòbil. Té la seva pròpia autoescola, i cursos de conducció, conducció segura, conducció eficient, esportiva, per a empreses, i de recuperació de punts.

És l’únic que considera al soci pel DNI, en lloc de per la matrícula del seu vehicle, què suposa això?, doncs que vagis en el cotxe que sigui, condueixis el teu o ho faci una altra persona, una trucada teva al número 24 hores i… tot solucionat. A més dóna cobertura a la teva parella gratis. I el mateix per als teus fills menors de 15 anys.

Té servei d’Agència de Viatges, amb paquets increïblement atractius, destinacions de temporada, temàtics, etc. i facilita entrades para Formula 1 i MotoGP, forfets d’esquí, i molts altres esdeveniments.

Per a tots els seus socis, en exclusiva, disposa de la Targeta RACC Master, sense quotes d’emissió ni manteniment, i sense canviar de banc. Amb ella accediràs a descomptes especials en multitud d’establiments: oci, restauració, entrades per a espectacles, bonificació directa en combustible, i també acumula punts que podràs canviar per regals i vals descompte.

Publiquen una revista mensual, i per al teu mòbil tenen una aplicació d’informació del trànsit. Si no comptes amb assistència de viatge, o si la que tens no compleix les teves expectatives, des de ShBarcelona et recomanem sens dubte que t’hi uneixis, restaràs molt tranquil.

racc2.jpg

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari