blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Esdeveniments

7 idees de regals originals per a Sant Valentí

regals sant valenti
Escrit per Xavi Maldonado

Enguany toca. Estàs buscant regals originals per a Sant Valentí, i tenim una bona notícia: en aquest article trobaràs el teu!

Encara que les modes van i venen, encara són moltes les parelles que es diverteixen celebrant Sant Valentí. Al final és una excusa més per a ser detallistes i passar un dia romàntic perquè sí. I això està bé.

Som-hi, toca entrar en matèria, que arribarà el dia i encara no tindràs regal per al dia dels enamorats. A continuació t’expliquem algunes idees cuquis i que pots fer fàcilment.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

 

Què es pot regalar per a Sant Valentí?

Clarament hi ha moltíssimes opcions, i dependrà de l’estil de cadascun triar entre una mena de regal o un altre.

Saps si la teva parella celebra Sant Valentí de manera romàntica? O si per contra, s’ho pren com un dia divertit però poc especial?

Esbrina això i pren la teva decisió: un súper regal o una cosa més senzilla. De qualsevol forma et presentem algunes idees interessants perquè comencis a donar-li al coco i decideixis quin regal de Sant Valentí faràs enguany.

regals originals sant valenti

Imatge via Pexels

7 regals per a Sant Valentí: de menys a més intensitat

Sabem això que per a gustos, colors. Per això hem preparat unes senzilles propostes de regals de Sant Valentí.

Això sí, no et vinguis molt amunt de seguida. Tingues en compte tant el pressupost que tens per a això i també l’especial que vulguis que sigui el teu detall de Sant Valentí.

1. Mai falla: un pot de llaminadures

Així de fàcil. Baixes a la teva botiga de dolços de confiança i compres un bon assortiment de les millors i les que més us agradin. També pots agafar només aquelles que tenen forma de cor, però el pot quedaria més avorrit.

I si a més de llaminadures afegeixes missatges bonics? Amb això ja ho tindries. I ara a gaudir. Trieu una bona peli en Netflix i que el sucre faci la resta.

pot de llaminadures per a sant valenti

Imatge via Pexels

2. Regala una caixa per esmorzar a domicili

Sí, segur que ja ho has pensat. És una fórmula fàcil i que queda molt bé, i no tan sols per a Sant Valentí. També per a aniversari o esdeveniments especials.

Despertar amb una sorpresa sempre és benvingut. I si és menjar… encara millor! Aprofita els dies previs per a esbrinar què li agrada esmorzar a la teva parella. És més de dolç o de salat? Sorprèn-la i que la caixa sigui el més completa possible!

Pots fer-la el teu mateix/a o encarregar-la. Com de compromès/a estàs amb el teu regal de Sant Valentí?

esmorzar sant valenti

Imatge via Unsplash

3. Tassa personalitzada

Agafem una mica més d’intensitat. Una tassa sempre és una bona opció, perquè és un objecte que tots/as utilitzem. I d’aquesta manera es converteix el detall més senzill en especial.

Si vols fer un pas més, personalitza-la! Hi ha un munt de pàgines web on podràs encarregar el teu disseny o trobar algun ja fet que t’encaixi a la perfecció per al teu regal de Sant Valentí.

I si t’atreveixes a fer un pas més no compris una sola tassa: que en siguin dos. Que la teva parella sàpiga que vols esmorzar amb ella tots els dies, però amb la teva pròpia tassa a la seva casa. Spoiler: no apte per a persones amb por al compromís.

tassa per a parelles sant valenti

Imatge via Unsplash

4. El clàssic: uns mitjons (personalitzats?)

Aquí va una altra idea: uns bons mitjons. És el regal que mai falla, ni per Nadal ni en el teu aniversari. I compte amb menysprear-los: et poses un parell nou cada dia (i si no ho fas, hauries).

Una cosa divertida que pots fer és personalitzar-los, per a que sigui encara més especial (recorda que és un regal de Sant Valentí).

I si et fa mandra, no et preocupis: hi ha un munt de models divertits ja dissenyats esperant que els triïs.

regalar mitjons sant valenti

Imatge via Unsplash

5. Crea el vostre àlbum de fotos amb records

Bueno, deixem-nos de coses senzilles i fàcils d’aconseguir. Et toca treure el teu costat més creatiu i manetes per a fer un àlbum de fotos especial per a la teva parella.

Si sou aquest tipus de persones que fa fotos de cada restaurant que trepitgeu i de cada excursió ‘diumengera’ que feu és el regal perfecte. Tria les teves favorites, compra una bona cola d’enganxar i sense por: a muntar l’àlbum.

Ara bé, si teniu poques fotos junts/es, però et sembla el regal perfecte, aquí et deixem una idea súper especial: compra una càmera d’un sol ús i un àlbum de fotos buit per a poder omplir-lo amb les fotos que tragueu d’aquest rodet. Sí, és molt cuqui, de res.

album de fotos sant valenti

Imatge via Unsplash

6. Llista de plans per a fer junts/es

Sens dubte aquest tipus de regals de Sant Valentí demanen una miqueta més de tu. Pensa en totes aquells plans que t’agradaria fer al costat de la teva parella i anota’ls en una llista.

Al final és un detall més sentimental que una altra cosa, però el dia dels enamorats és per a això, no?

carta sant valenti

Imatge via Unsplash

7. Organitza un cap de setmana en parella

I finalment, si el teu és fer un súper regal de Sant Valentí amb totes les seves lletres, et proposem organitzar una escapada de cap de setmana en parella.

Sí, quedes bé i a la teva parella li encantarà. Però a tu també, no ens enganyem. És una molt bona manera de trencar amb la rutina i desconnectar durant un parell de dies.

Un cap de setmana dona per a diverses coses. Podeu visitar una ciutat petita o també agafar cotxe i manta i trobar un hotel rural on fer activitats a l’aire lliure. Això ja, és decisió vostra parella!

escapada romàntica sant valentí

Imatge via Unsplash

Més regals per al dia dels enamorats

Clarament hi ha moltíssimes més opcions i idees. En aquest article t’hem compartit algunes senzilles, altres dolces i romàntiques. Però també alguna amb intencions molt clares de dir: Escolta, que t’estimo molt i no sé com més expressar-ho!

De qualsevol manera, esperem haver-te ajudat a trobar alguna idea original per als teus regals de Sant Valentí (d’enguany i del següent, i del següent…).

Tens més idees que vulguis explicar-nos? Recorda que compartir és viure, i que cada any hi ha algun/a romàntica que intenta superar-se.

Us llegim en els comentaris!

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari