blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Els millors restaurants

Restaurants al carrer Aribau

Plat a un restaurant elegant
Escrit per Carla

Si et trobes voltant per l’Eixample de Barcelona, tens una cita gastronòmica a l’emblemàtic carrer Aribau. La multitud de locals i restaurants que s’hi reuneixen a banda i banda l’ha convertit en una referència gastronòmica de la ciutat que no et pots perdre. Vols saber-ne els millors? Doncs, treu paper i llapis.

A ShBarcelona hem recopilat les millors propostes perquè gaudeixis dels restaurants al carrer Aribau més top. Degusta la cuina d’ahir i d’avui, d’aquí i d’allà als següents restaurants de Barcelona. Amb quin et quedes?

Article relacionat: Top 5 de restaurants de cuina catalana

Top restaurants de carrer Aribau

Plat d'alta cuina amb una elegant presentació

Imatge via Pixabay

Exclusius, moderns i amb propostes gastronòmiques úniques. Així són els restaurants que s’apleguen a l’Eixample de Barcelona. Si vols menjar al carrer Aribau, aquí tens les opcions que et deixaran bocabadat.

Prova’ls! Si vols sopar amb encant, no et pots perdre un dels restaurants de Barcelona que et deixarà meravellat. Al Jardinet d’Aribau descobriràs un entorn verd en mig de la ciutat on la naturalesa cobra vida i et convida a assaborir un autèntic jardí gastronòmic compost per senzilleses delicioses.

Si vols menjar al carrer Aribau el Jardinet és una excel·lent opció. Una altre bona opció és Osmosis, que ens ofereix la millor cuina catalana renovada i un ambient íntim.

Això es el que et proposa un dels millors restaurants de Barcelona. Osmosis t’ofereix menús amb base tradicional i tocs creatius que no et deixaran indiferent.

La  passió per la cuina i els productes del dia fan dels seus plats autèntiques delícies pel paladar. Osmosis t’espera a ple carrer Aribau, una zona única per gaudir de la gastronomia catalana del segle XXI. Cinc Sentits, és un local minimalista i contemporani on podràs gaudir de la cuina catalana de sempre amb aires creatius i renovats.

Si vols sorprendre i gastar una micona més del compte, no dubtis en fer-ho aquí, no decepciona. Desperta els teus sentits a Cinc Sentits, un restaurant d’estrella.

Article relacionat: Restaurants wok a Barcelona

Amics gaudint a un restaurant de sushi

Imatge via Pixabay

Els amants de la cuina japonesa no us podeu perdre un dels restaurants de Barcelona més cool. Miss Sushi és més que un restaurant japonès! La seva carta està composta per més de 3000 propostes, saludables, creatives i delicioses.

Si vols menjar al carrer Aribau i fer-ho bè, visita Miss Sushi. Yamadori és una opció perfecta per menjar al carrer Aribau i descobrir la autèntica cuina japonesa.

Inaugurat fa més de 70 anys encara manté la seva estructura original, on et conviden a viatjar per la gastronomia nipona de sempre. No et perdis un dels restaurants de Barcelona més tradicionals i gaudeix de la seva increïble carta. No et decepcionarà.

Vols descobrir nous sabors? Dionisos és una excel·lent elecció per menjar al carrer Aribau. Parlem d’un restaurant de Barcelona que s’ha convertit en tot un referent, ja que t’apropa la autèntica cuina grega de la mà de les receptes més tradicionals.

Cada plat de la seva carta et transportarà a la originaria Grècia. Preparat per descobrir el món hel·lènic? A Dionisos Aribau serà tot un plaer. Entre les cuines més apetitoses del món, no podem obviar la mexicana, així que si vols descobrir-a al carrer Aribau què millor que fer-ho al Panchito, un restaurant de Barcelona que et sorprendrà.

Preus econòmics, entorn familiar i les millors especialitats mexicanes et daran repetir. Nachos, tacos, fajitas… Encara ho dubtes? Visita Panchito Aribau!

Ens recomanes algún restaurant més al carrer Aribau?

Sobre l'autor

Carla

Carla és un gestora de comunitat i escriptora que viu a Barcelona.

Comentari

Deixar un comentari