blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Insòlit

Restaurants temàtics a Barcelona

Taula posada de manera luxosa a un restaurant
Escrit per Elia

Et ve de gust sortir de la rutina i viure experiències diferents i emocionants? Tens ganes d’espectacle, diversió i que et sorprenguin? Si estàs cansat dels restaurants de sempre, anima’t a visitar alguns restaurants de Barcelona que organitzen menjars i sopars temàtics.

Per a gustos, colors! Així que vagis amb qui vagis, celebris el que celebris i sigui quan sigui, podràs triar la temàtica que més s’adapti a tu a cada moment, (experiències d’intriga, enginy, por, màgia, humor…) o si el que busques és fer un regal realment inoblidable, amb aquests restaurants tan originals i peculiars, encertaràs!

Des de ShBarcelona et descobrim alguns restaurants temàtics de Barcelona, a quin aniràs primer?

Article relacionat: Restaurants amb vistes a Barcelona

Sopar amb espectacle a Barcelona

El Castell de les Tenebres

Cambrer al restaurant El Castell de les Tenebres

Imatge via El Castell de les Tenebres

Un dels restaurants temàtics més interessants de Barcelona i rodalies, és el restaurant El Castell de les Tenebres, que trobaràs a l’autovia de Castelldefels C-31 Km. 185, al municipi de Gavà, provincia de Barcelona.

Si vols sentir-te com a una pel·lícula de terror vine a aquest restaurant temàtic de Barcelona perquè t’ofereix un espectacle de por. Durant el sopar, aniran apareixent diferentes personatges com monstres, zombis, metges bojos, bruixotes, guerrers medievals, etc.

Tot un espectacle! Ofereixen un menú tret del mateix infern que va des d’embotits de cadàver, mòmies empanades de tonyina, fins a cementiri de taüts de tiramisú. Una manera diferent de sopar que no deixarà indiferent a ningú!

El Banquet Medieval

 

Els organitzadors del Castell de les Tenebres també ofereixen una versió més familiar els diumenges pel migidia: El Banquet Medieval.

El castell tenebrós dels dissabtes a la nit es transforma, pels matins, en un castell medieval pla d’activitats per a tota la familia. Tal com indica el nom del mateix, aquí tot és de l’època de l’Edat mitjana (l’ambientació, el banquet, l’espectacle, la música, els personatges…)

Per passar-ho en gran i en família! El tipus de menjar és d’allò més complet amb amanides, carns rostides a la graella, embotits artesans i postres campestres. A més pots menjar i beure tot el que tu vulguis, genial, oi?

Enigmatium

Sopar a l'Enigmatium de Barcelona

Imatge via Enigmatium

Es tracta d’un restaurant amb espectacle on hauràs de resoldre enigmes durant tota la nit. El primer de tots és la seva ubicació! És l’únic del món que no diu on està.

Per descobrir-ho, primer has de fer la reserva i dos dies abans del sopar rebràs pistes per trobar-ho. Veure l’espectacle i interactuar és molt divertit!

A Enigmatium ofereixen tres menús diferents (normal, per a vegetarians i per celíacos). A part, tens barra lliure de sangria, cervesa i aigua mineral. Si no t’agrada algun plat dels quals ofereixen, pots consultar-li-ho.

Article relacionat: Sorprèn a la teva parella

La Posada Maleïda

La Posada Maleïda és un restaurant temàtic ubicat a l’Avinguda de la Flor de Maig, 57, al municipi de Cerdanyola del Vallès, a uns 30 minuts del centre de la ciutat.

Es tracta d’un restaurant amb espectacle de terror on els cambrers també estan ambientats per a l’ocasió. És un bon lloc per participar, divertir-se i riure, però al mateix temps, espantar-se i cridar. Si encara no tens pla per a aquest cap de setmana, no és massa tarda! Anima’t i no et penediràs!

Ens recomanes cap altre restaurant temàtic a Barcelona?

Sobre l'autor

Elia

Filòloga hispànica i apassionada de les lletres. M'agrada el teatre (molt), la literatura (més encara) i la cultura. He unit la meva passió per les arts creant una companyia de teatre anomenada LetrasConVoz i un web de temàtica cultural.

Deixar un comentari