blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Art i cultura

RUTA BOHÈMIA

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

La nostra ciutat ofereix una oferta gairebé il·limitada d’activitats culturals, artístiques, gastronòmiques i de tot tipus. Fa uns dies parlàvem d’una ruta que ens transportava a la Barcelona màgica, a través d’una visita guiada per llocs on la història havia deixat la seva empremta més misteriosa i esotèrica.

Avui portem un altre d’aquests viatges “iniciàtics”. Un passeig dissenyat per submergir-nos en la Barcelona Bohèmia, a través de tavernes i en companyia d’artistes.
Voltarem per alguns dels bars modernistes de Barcelona, per escoltar històries de bohèmia i perversió, que encara avui poden llegir-se en les seves parets.
Aconseguir crear espais únics on totes les arts es fusionessin en una arquitectura espectacular era un dels desitjos del Modernisme. Molts d’aquests llocs han quedat fora dels circuits turístics habituals, però sobreviuen per mostrar-nos l’atmosfera de la bohèmia modernista que en una altra època brillava amb esplendor.Pisos de lloguer a Barcelona

Des de fa més d’un segle, aquests llocs es veuen nit rere nit ocupats pels artistes que s’hi donen cita. Entre copa i copa compartirem amb ells secrets, emocions i adrenalina, i també entendrem la complexa societat que va generar un dels moments més intensos de la vida nocturna barcelonina.
Es tracta d’un viatge especial en el qual es barreja art, història, societat i anècdotes sobre la ciutat d’en Pablo Picasso: de la seva primera visió, quan va arribar amb la seva família, a la Barcelona del 1900. Una urbs plena de galeries d’art, d’intel·lectuals i d’artistes, que tenien forts llaços culturals amb París. Hi havia zones secretes amb bars i cabarets. A l’itinerari visitarem algunes de les cases de Picasso, bars, galeries i comerços de l’època que segueixen en peus, i altres espais que tenen un significat ben definit.

La data per a la propera sortida és el 28 de febrer proper, encara que programen una sortida cada mes. El lloc d’origen de la ruta: la Catedral de Barcelona, Plaça de la Seu, s/n. L’organitzador és ItineraPlus i pots comprar les entrades trucant a Ticketea al 902 044 226.

No t’ho perdis!

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari