blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Festes tradicionals

Gaudeix dels millors plans per Sant Valentí 2022 a Barcelona

sant valenti 2022 a barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

S’apropa un dels dies més esperats de l’any per tots aquells/es persones que són unes romàntiques empedreïdes: el 14 de Febrer. Sí, estem parlant de Sant Valentí 2022. I com no podia ser menys, Barcelona és la ciutat perfecta per qui vol sorprendre a la seva parella amb una activitat diferent.

Per a aquesta data tan senyalada, comerços, hotels i restaurants llancen multitud d’ofertes interessants per encandilar als enamorats, els que no poden resistir-se a l’hora de fer plans diferents d’allò més especials i únics.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

 

Si ja gaudeixes de la vida a la ciutat amb un pis de lloguer a Barcelona, i encara no t’has decidit com celebrar aquest dia tan especial, avui, en aquest article de ShBarcelona us parlem de com i on podeu celebrar el Sant Valentí de 2022 a la Ciutat Comtal.

Article relacionat: Sant Valentí, cors i regals

Com celebrar Sant Valentí a Barcelona?

El 14 de febrer és cada cop més proper, i des d’aquí volem mostrar-vos alguns plans (són clàssics però que mai decepcionen) perquè tu i la teva parella gaudiu d’una vetllada espectacular i romàntica per Sant Valentí.

Aquestes opcions són diferents entre si perquè trobis la que més s’adapti als teus interessos i preferències:

sant valenti a barcelona

Imatge via Pixabay

1. Bali Spirit 

Bali Spirit és un Spa únic carregat de romanticisme. Ofereix un espai agradable ple de pau, harmonia i positivitat perquè pugueu deixar de banda els problemes i centrar-vos en vosaltres mateixos.

Cal dir que compten amb sales VIP de gran amplitud amb l’opció de sopars romàntics privats després de gaudir de l’experiència a l’Spa.

La seva estètica és meravellosa, però els seus massatges són encara millor. De fet, van rebre un premi internacional pel seu servei de massatges especials. Cada any ofereixen ofertes per a les parelles que desitgen fer una escapada i viure una experiència VIP especial.

El trobaràs al carrer Aribau, 59, al districte de Sarrià-Sant Gervasi.

2. Bar Veraz

Aquest bar forma part del restaurant de l’hotel The Barcelona EDITION. El local té una oferta nova per als que volen gaudir d’una cita perfecta que consta d’un menú especial i música en directe. És una forma tradicional de celebrar Sant Valentí, però no hi ha dubte que també és la més efectiva.

Els seus plats estan elaborats amb matèria primera fresca i de temporada a un preu assequible. A més, a la barra podràs degustar vermuts exquisits, cerveses artesanals o fins i tot un excel·lent xerès de producció local.

Informa’t a l’avinguda de Francesc Cambó, 14, o mitjançant la pàgina web d’edition hotels. Està situat al districte de Ciutat Vella.

Article relacionat: 7 idees de regals originals per a Sant Valentí

Parella gaudint d'un massatge

Imatge via Freepik

3. Aire Ancient Bath

Els banys d’Aire de Barcelona són una altra de les nostres grans apostes per celebrar Sant Valentí a Barcelona amb magnificència. Parlem d’un lloc paradisíac, un temple dedicat al cos i la ment, que està dotat d’un circuit termal i servei de massatges.

També disposen de tractaments relaxants, purificant i detox perquè et submergeixis en una pau indescriptible.

La il·luminació d’espelmes és clau per dotar l’espai d’un entorn íntim més agradable i tranquil. Si vols comprovar-ho per tu mateix, només cal passar-te pel Passeig Picasso, 22, també al districte de Ciutat Vella, i preguntar al seu personal.

Descobreix els nostres pisos de lloguer

Altres plans per gaudir de Sant Valentí a Barcelona

Què et semblaria una romàntica ruta per Montjuïc? Barcelona té molts racons bonics, però aquest és un dels millors. A més, és una zona on poder fer moltes coses diferents.

Podeu començar per visitar el Museu Nacional d’Art de Catalunya, continuar pel Castell de Montjuïc i els seus jardins, i rematar la vetllada amb els espectacles de llum i so de la Font Màgica de Montjuïc.

Una manera diferent i romàntica de passar Sant Valentí amb la persona especial al districte de Sants-Montjuïc.

restaurant a barcelona per sant valenti lona

Imatge via Pexels

El restaurant Tierra del Ninot  és un restaurant situat en ple centre de Barcelona. La seva cuina mediterrània i de mercat és una de les més conegudes de la ciutat, i és ideal per anar-hi per Sant Valentí.

Si vols escapar de l’estrès del dia a dia, canvia la rutina per aquest local que desprèn una màgia molt especial.

Entre setmana ofereix un menú molt complet, amb plats que et sorprendran per la seva barreja de sabors i d’allò més elaborats. A les nits ofereixen música en directe i un cop acabis de sopar, pots quedar-te a la barra a gaudir d’un bon còctel.

El trobaràs a al Carrer Casanova, 133, al districte de l’Eixample.

Quin és el teu pla per a passar el Sant Valentí a Barcelona? Ens recomanes alguna altra activitat?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari