blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Últimes tendències

Sopar amb monòlegs a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Elia

Cada vegada estan més de moda els espectacles d’humor a les ciutats on un còmic es puja a l’escenari per relatar experiències i anècdotes quotidianes amb les quals tots ens sentim identificats i aconsegueixen arrencar-nos una sonora riallada. Doncs bé, se t’acudeix algun pla millor que passar una bona estona mentre gaudeixes d’un sopar? Ja sigui perquè vols viure una nit especial, perquè és l’aniversari d’algú o perquè, simplement, vols passar una bona estona a Barcelona hi ha diferents locals en els quals t’ofereixen la possibilitat de sopar mentre assisteixes a un show humorístic. A aquest article de ShBarcelona et descobrim on pots sopar amb monòlegs a Barcelona perquè escullis quin és el pla més adient per a tu.

Article relacionat: Sopars amb espectale a Barcelona

Restaurants amb monòlegs a Barcelona

monolegs barcelona

Imatge via Pixabay

A ple centre de Barcelona, a la zona de l’Eixample, es troba el local Comico Comico, un  restaurant amb espectacle de Barcelona que es va fundar en 1992 de la mà del televisiu humorista Magín Solé. Actualment aquest local acull una gran varietat d’espectacles i monòlegs d’humor per amenitzar els teus sopars i aconseguir que siguin inoblidables. A més de comèdia en aquest espai trobaràs shows de màgia, cabaret i molt humor mentre degustes un sopar amb receptes mediterrànies que et faran la boca aigua.

Per altre banda, si estàs buscant un esdeveniment més exclusiu per a un grup privat, La Fragua trobaràs el que necessites. És una sala de festes de Cornellà que t’ofereixen la possibilitat de reservar el local sol per a tu i els teus amics i, a més,et proposen sopars amb monòlegs personalitzats que és una opció genial per a aquells grups que vulguin celebrar un aniversari, un comiat de solter o el que sigui! El tret original d’aquest restaurant amb espectacle és que el monòleg que dissenyen està adaptat als vostres gustos, per exemple, si us agrada jugar al pádel el còmic introduirà gags sobre aquest esport perquè us sentiu encara més identificats. El preu d’aquesta activitat és molt raonable lloc que oscil·la entre 15 a 24€ per persona, un preu que inclou el sopar i l’espectacle d’humor.

Article relacionado: Sopar amb karaoke a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Però si et ve de gust un sopar més picant i descarat, DDivineho trobaràs. Es tracta d’un local de dragqueens de Barcelona on barregen els shows divertits amb uns menús de cuina internacional que estan per llepar-se els dits. Depèn del dia que hi vagis pots assistir a un espectacle d’humor o a un dedragqueens per això t’aconsellem que miris la web abans d’assistir-hi. La decoració d’aquest restaurant amb humor de Barcelona és colorida i amb una música d’actualitat que convida a passar una estona divertida entre amics.

*Imatge destacada de Diamond Geyser via VisualHunt

I tu coneixes algun altre lloc on sopar amb monòlegs a Barcelona?

Sobre l'autor

Elia

Filòloga hispànica i apassionada de les lletres. M'agrada el teatre (molt), la literatura (més encara) i la cultura. He unit la meva passió per les arts creant una companyia de teatre anomenada LetrasConVoz i un web de temàtica cultural.

Deixar un comentari