blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Empreses i startup

Treballar al zoo de Barcelona

zoo de barcelona
Escrit per Estibaliz

Des de sempre, un gran percentatge de joves, siguin estudiants o no, busquen treballs que els permetin guanyar-se la vida, o una paga extra en el cas dels estudiants durant el seu temps lliure. Si és el teu cas o el d’algú que coneixes, t’interessarà saber que treballar al Zoo de Barcelona pot ser una bona opció. Vols saber com aconseguir-hi feina?. Des de ShBarcelona t’ expliquem com pots aplicar a les ofertes de feina del Zoo de Barcelona perquè trobis una feina a compaginar amb els estudis.

Article relacionat: Botigues d’ animals a Barcelona

Trobar feina al Zoo de Barcelona

Font: https://www.facebook.com/ZooBarcelona/

Imatge via Zoo de Barcelona

Per a poder treballar al Zoo de Barcelona, el primer pas és accedir al web del propi zoològic. A la part de sota hi trobaràs l’enllaç “Treballa amb Nosaltres”, que et redireccionarà a un web de la Generalitat, BSM, Barcelona de Serveis Municipals, l’empresa gestora de tots els treballs que ofereix l’Ajuntament de Barcelona i on es publiquen ofertes d’ocupació pública. A partir d’aquí, el que has de fer és registrar-te com a usuari per a poder sol·licitar alguna de les ocupacions ofertes. A més, al portal del zoo hi ha disponible informació de la mateixa índole per si abans de buscar-hi feina vols informar-te sobre com s’hi treballa. Però hi ha una altra via per accedir a les ofertes de feina del Zoo de Barcelona. A través d’Idoneum , una plataforma online on es publiquen vàries ofertes de feina, hi solen penjar anuncis del mateix BSM per a col·laborar amb el zoo de la ciutat. De tant en tant, van publicant llocs vacants per a treballar com a conservadors del parc o pel departament d’Atenció al Client.

Són contractes de formació amb els quals s’aprèn a manejar-se en els llocs indicats per després obtenir, al final la feina, un certificat professional que demostri la capacitat per a la realització d’aquestes tasques. Per això consideren important que es tinguin uns valors específics com: un compromís ètic, vocació per servir al ciutadà, eficiència i qualitat, innovació, flexibilitat i capacitat d’adaptació.

Article relacionat: Treballar el cap de setmana a Barcelona

Cursos d’investigació al Zoo de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Una altra manera de poder acostar-te al zoo és mitjançant la realització d’un taller de recerca anomenat “Vine al Zoo”, destinat a alumnes de Batxillerat. En aquests cursos teòrics i pràctics a la vegada, cada estudiant elabora un treball sobre la temàtica del zoo que vulgui. Poden consultar i assessorar-se amb el personal que treballa al zoo. És una bona forma de familiaritzar-se amb les instal·lacions i amb les tasques que s’hi duen a terme, el qual pot obrir camí a l’hora d’aconseguir-hi una feina. Treballar al zoo és una opció molt interessant de feina per a estudiants.

Saps alguna altra manera de treballar al Zoo de Barcelona?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Comentari

  • Bona nit, he buscat la web idoneum i em surt com que no es pot accedir, saps perquè?
    gràcies

Deixar un comentari