blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
El que convé saber

Vestits de núvia low cost

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Casar-se por ser un compte de fades o un malson, depenent de molts factors i entre ells els diners que ens pot costar. Sembla que un casament espectacular és més casament, i quan més diners s’ inverteixi més amor existeix entre la parella. Greu error. Avui dia, les parelles que es casen, no volen gastar-se tants diners, i prefereixen passar de puntetes per la celebració.

A més molts d’ ells intenten evitar la celebració, i només amb les pressions dels familiars es veuen obligats a fer un banquet per a no disgustar a alguns membres de la família. I així neixen els casaments low cost, els casaments simples on l’ únic important és compartir amb els éssers estimats la alegría de la unió, però sense haver d’ arruinar-se o hipotecar-se en despeses incòmodes i superficials.

Un element que eleva inexorablement el preu de la celebració d’ un casament és el vestit de núvia, i per això, des de ShBarcelona volem ensenyar-vos algunes botigues on podreu comprar vestits de núvia low cost.

Article relacionat: Botigues de vestits de festa a Barcelona

Botigues físiques

Unes alternatives a baixos preus, però no per això menys elegant, són les proposes que ens fa arribar Martina Sposa des de la seva botiga a l’ Avinguda Diagonal, 676, al districte de Les Corts.

Detalls a un vestit de núvia

Imatge via Unsplash

Seguint l’ estela del creixement dels casaments low cost, aquesta firma proporciona la possibilitat de dissenyar un vestit de núvia al teu gust, i ajustant-se al teu pressupost, per a aquest dia tan especial.

Per tant, com si es tractés d’ una casa, seràs qui trii els acabats del vestit, i el material del mateix, amb la finalitat de que sigui el vestit dels teus somnis, però amb un preu adaptat al teu pressupost.

Innovias és una de les opcions més triades per les núvies que busquen un vestit de núvia econòmic. La seva botiga està a la Gran Via de les Corts Catalanes, 774, a l’Eixample, i et garanteixen que podràs comptar amb un vestit econòmic i de bona qualitat i amb tots els arranjaments necessaris perquè estiguis perfecte el dia del teu casament. Compten amb onze anys d’ experiència.

Article relacionat: Llocs per celebrar un aniversari a Barcelona

Una de les coses que més poden abaratir el preu d’ un producte és eliminant gastos com els del lloguer d’ un local, amb tots els diners que això representa.

Botiga de vestits de núvia

Imatge via Unsplash

Per això les botigues en línia es troben en disposició d’ oferir-nos productes de qualitat a preus baixos. És el cas de Bridesire, una botiga on line especialitzada en vestits de núvia amb centenars de models i de formes distintes. Serà difícil que no trobis algun que et captivi. S

i ho prefereixes, pots posar-te en mans de Todo Ceremonias, una altra botiga de vestits de núvia que compta en el seu catàleg en línia centenars de vestits tant per la núvia com per al nuvi, així com per als convidats, dames d’ honor, padrins, etc.

Per últim, Sedka Novias proposa tots els vestits outlet de núvia que puguis imaginar, i molt interessants per als amants d’ una marca o dissenyador nupcial en concret.

On vas comprar el teu vestit de núvia? Coneixes d’ altres opcions a més de les què t’ hem proposat des de ShBarcelona?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari