blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Restaurants i tapes

Viena, per menjar bé, bo i ràpid

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Els restaurants de fast food o menjar ràpid a Barcelona abunden, i es que amb la vida tan atrafegada de la ciutat, molts cops no tenim temps de fer un àpat convencional. Tot i això, menjar ràpid i de qualitat no han d’anat separats, i els establiments Viena són una mostra. A Barcelona trobem diversos d’aquests restaurants de fast food, un dels més populars de fet, i per això, des de ShBarcelona, volem explicar-vos més sobre Viena, restaurants fast food per a menjar bé, bo i ràpid a la Ciutat Comtal.

Article relacionat: Els millors entrepans de Barcelona

Viena, una franquícia d’èxit

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de: scottpartee via VisualHunt

Avui en dia és difícil mantenir-se al capdavant de qualsevol sector. La crisi ha fet estralls en establiments i empreses de llarga trajectòria. No ha estat així amb els establiments Viena. Des de fa 40 anys mantenen un nivell de qualitat, servei i innovació que els proporciona l’èxit. L’any 1969 començaren amb un petit restaurant a Sabadell, i més endavant varen obrir l’emblemàtic establiment de la Rambla, davant de Canaletes. Ara ja són més de 35 els locals, repartits per poblacions de Catalunya, i fins i tot a Andorra. És el resultat de fer les coses ben fetes. Actualment els locals són grans espais de més de 500 metres quadrats, hi ha restaurants i bocateries amb semiautoservei. En aquests fas la comanda a un cambrer, esperes uns pocs minuts, i t’entregan la safata amb tot acabat de fer, aleshores tries taula per degustar-ho. A més, existeix el format xalet: és una construcció independent amb servei de cotxe, l’Auto Viena.

Menjar bé, bo i ràpid és el seu lema. I s’ajusta a la realitat. La marca es caracteritza per la neteja dels seus locals, la seva atenció al públic i per descomptat per la qualitat dels aliments i el respecte pel medi ambient. Elaboren els seus propis productes carnis i el seu propi pa, d’aquesta manera asseguren una alta qualitat, sempre homogènia, en els seus productes finals. Per què et facis una idea de la qualitat que donen, sàpigues que el New York Times ha qualificat el seu entrepà de pernil ibèric com al millor entrepà del món. Dit queda. La carta és bastant estable, ja que la filosofia i objectiu de la marca no és oferir productes de moda, sinó qualitat, amb regularitat al llarg del temps. Malgrat això, no deixen d’investigar i incorporen novetats molt atractives. Pots triar entre entrepans grans o petits, freds o calents, flautes, amanides, patates i l’ibèric centren l’oferta. Els productes es preparen al moment de la comanda, resultant sempre frescos i recentment fets quan els portes a taula.

Article relacionat: Els millors frankfurts de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de: pov_steve via VisualHunt

Hi ha productes específics per a vegetarians (com el “bo i sa”, un rotllo de full de soja molt prim que embolica entre d’altres, tofu), i carta per a celíacs. També s’hi pot prendre postres, gelats, pastes i sucs, i per descomptat, un molt bon cafè. Ofereixen menjar per endur-se, perfectament empaquetat per al seu transport. També disposen de servei de càtering per a celebracions familiars, reunions d’empresa, festes particulars, etc., presentant els seus productes en elegants safates, dins de caixes llestes per portar i servir directament a taula.  La carta té plats de senzilla però acurada elaboració, amb bon producte: brasa i forn són les estrelles. Si hi vas amb els més petits, sempre els obsequiaran amb un dibuix per acolorir (tiroliros), llapis de colors, globus o piruletes. I parlant d’obsequis, a l’hora del cafè trobaràs a la safata unes pastes “mini” d’obsequi delicioses. És obert els 365 dies l’any, així que qualsevol dia pots anar-hi.

*Imatge destacada de: gsz via VisualHunt

Què et semblen els restaurants Viena? Deixan’s la teva opinió als comentaris!

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari