Diari de viatge | Guia d'events, cultura i activitats per ShBarcelona

Vistar Barcelona

El Bloc Sh de viatges a Barcelona

Barcelona, metròpoli cosmopolita, caracteritzada per la seva riquesa cultural, el seu clima mediterrani i les seves càlides i assolellades platges és un lloc imprescindible per visitar o viure. Una ciutat que desborda cultura on tot està per descobrir; des del seu sorprenent patrimoni a la seva oferta d'oci alternatiu, passant pel seu posicionament orientat a innovacions culturals i noves tecnologies, Barcelona és una ciutat intergeneracional. Tant joves com a persones majors, estudiants o empresaris troben naturalment el seu lloc i activitats per divertir-se, desenvolupar-se, emprendre i per descomptat descansar.

A causa d'aquestes riqueses ShBarcelona va decidir posar a la seva disposició tots el que sap de la ciutat, de manera que li animem al fet que s'aprofiti de la nostra experiència catalana i ens permeti facilitar-li la seva integració a Barcelona. Consultin el nostre blog de viatge dedicat a Barcelona, escrit completament per locals. Li explicarem sense tabús tot el que necessiten saber sobre la ciutat mitjançant diversos temes. 

¿En Cerca d'un restaurant especial? ¿Necessiten una idea d'activitat o un bon pla cultural? ¿Consells sobre l'administració de Barcelona? O on fer esport, lloguer un scooter, trobar a punts d'accés Wi-fi gratuïts… ¡Barcelona ja no té secrets per a nosaltres i l'hi fem aprofitar! El nostre blog sabrà satisfer-li i informar-li ràpidament a prop de bons plans i novetats a Barcelona

Com un company de viatge, el blog ShBarcelona agrupa totes informacions útils sobre la ciutat de Gaudí, trobessin també els nostres consells i recomanacions, tant si ve per uns dies o setmanes, com si és per a una llarga estada a Barcelona. 

Des del barri del Raval a l'Eixample, passant per Gràcia, vingui a descobrir tot el que Barcelona pot oferir i rendeixin-se davant l'encant de les Rambles, de la Sagrada Família, del Parc Güell i molt mé…s…
Blog
Guia de Barcelona