✅ Opinions de ShBarcelona - Reviews i comentaris de clients

Testimonis dels clients

Xavier Bru de Sala
Xavier Bru de Sala
Escriptor i Periodista. President del Consell de les Arts de Catalunya.

"Va ser una decisió encertada deixar el meu pis en les vostres mans. Gràcies per tot."

"Va ser una decisió encertada deixar el meu pis en les vostres mans. Gràcies per tot."

Nicola Marino
Nicola Marino
Propietari del Restaurant Piazze d'Italia

"Som just al davant de ShBarcelona i ens veiem sovint perquè a ells els encanta menjar en casa meva. Del pis que em tenen llogat mai en parlem, per què? Si tot funciona de meravella!".

"Som just al davant de ShBarcelona i ens veiem sovint perquè a ells els encanta menjar en casa meva. Del pis que em tenen llogat mai en parlem, per què? Si tot funciona de meravella!".

Manuel Estiarte
Manuel Estiarte
Director de relacions externes del Barça i campió internacional de waterpolo

"Tot un plaer tractar amb ShBarcelona. Cada vegada que ho hem necessitat han trobat el pis adequat per a mi i la meva família on ens trobem com a casa. Tenen tota la meva confiança."

"Tot un plaer tractar amb ShBarcelona. Cada vegada que ho hem necessitat han trobat el pis adequat per a mi i la meva família on ens trobem com a casa. Tenen tota la meva confiança."

Joan Ollé
Joan Ollé
President del Col.legi d'Apis de Barcelona

"Quan algú em pregunta on pot llogar un pis per a una temporada l'envio als meus amics de ShBarcelona. Sé que em fan quedar bé."

"Quan algú em pregunta on pot llogar un pis per a una temporada l'envio als meus amics de ShBarcelona. Sé que em fan quedar bé."

Dr Josep Ma Sarret
Dr Josep Ma Sarret
Estomatòleg especialitzat en implantologia

"Amb ShBarcelona hem establert una relació de confiança mútua. L'experiència ens demostra que tenen bon gust en decorar els apartaments i precaució al triar els llogaters adients. Però, a més, tenim el plaer de comptar amb ells com a amics. Confiança i bona gestió, aquest és el seu secret."

"Amb ShBarcelona hem establert una relació de confiança mútua. L'experiència ens demostra que tenen bon gust en decorar els apartaments i precaució al triar els llogaters adients. Però, a més, tenim el plaer de comptar amb ells com a amics. Confiança i bona gestió, aquest és el seu secret."

Charly Rexach
Charly Rexach
Futbolista i entrenador del Barça fins el 2003

"La meva relació amb ShBarcelona ve de lluny i som bons amics. No tinc el menor dubte de la seva eficàcia i professionalitat. I, a més, saben escoltar."

"La meva relació amb ShBarcelona ve de lluny i som bons amics. No tinc el menor dubte de la seva eficàcia i professionalitat. I, a més, saben escoltar."

Bruno Bergonzini
Bruno Bergonzini
Actor

"Estic encantat amb ShBarcelona. M'han solventat un munt de problemes burocràtics que m'atabalaven molt. Aquesta empresa és molt humana, és com una crossa per a mi”.

"Estic encantat amb ShBarcelona. M'han solventat un munt de problemes burocràtics que m'atabalaven molt. Aquesta empresa és molt humana, és com una crossa per a mi”.

Bennet Reynolds Hayes
Bennet Reynolds Hayes
Jugador de Pocker Profesional

Quan vinc a Barcelona no me la jugo y llogo el meu pis a ShBarcelona

Quan vinc a Barcelona no me la jugo y llogo el meu pis a ShBarcelona

Últims comentaris
Pisos a Barcelona
  Valoració
JEAN PAUL
27/08/2015

Dans l ensemble très bien : magnifique piscine et appartemét  duplex confortable. La situation au calme est très agréable
a améliorer: manque des couverts  meuble  de terrasse abimé et l éclairage de l ´ascenseur reste allumé toute la nuit 

Pisos a Barcelona
  Valoració
Anònim
24/06/2015

All was very good.

Only one remarks: we had a reservation for an appartment with direct access to the swimming pool, but instead we have had an appartment at the first flor with not direct accesse to the swimming pool

All was very good.

Only one remarks: we had a reservation for an appartment with direct access to the swimming pool, but instead we have had an appartment at the first flor with not direct accesse to the swimming pool

Pisos a Barcelona
  Valoració
ALAIN
27/05/2015

very nice apartment, good location, well equipped and comfortable.
We were welcomed by Abdou, which was very nice, kind and helpful.
We intend to come back and we\'d be being welcomed by him.
We had a great weekend

very nice apartment, good location, well equipped and comfortable.
We were welcomed by Abdou, which was very nice, kind and helpful.
We intend to come back and we\'d be being welcomed by him.
We had a great weekend

Pisos a Barcelona
  Valoració
ALAIN
27/05/2015

very nice apartment, good location, well equipped and comfortable.
We were welcomed by Abdou, which was very nice, kind and helpful.
We intend to come back and we\'d be being welcomed by him.
We had a great weekend

very nice apartment, good location, well equipped and comfortable.
We were welcomed by Abdou, which was very nice, kind and helpful.
We intend to come back and we\'d be being welcomed by him.
We had a great weekend

Pisos a Barcelona
  Valoració
Jérome
15/05/2015

appartement confortable et bien situé 
tout était parfait
Petit bémol :  le mobilier d\'extérieur mériterai d\'être changé 



Pisos a Barcelona
  Valoració
Nicola
11/05/2015

The apartment was perfect for a short business trip - great location, clean, good size and all arranged easily. Communication before and during the stay has been excellent 

Pisos a Barcelona
  Valoració
Alexey
22/04/2015

Thanks for reception! Excellent location. Operational work of the personnel. It was necessary only to look how soon pledge of 250 euros will return back

Pisos a Barcelona
  Valoració
Enzyme advising group SL
27/11/2014

The apartment is located in an excellent area. Neighborhood is quiet, friendly and lots of opportunities for entertainment and amusement. Flat has a reasonable confort.

The apartment is located in an excellent area. Neighborhood is quiet, friendly and lots of opportunities for entertainment and amusement. Flat has a reasonable confort.

Pisos a Barcelona
  Valoració
Stelios
23/10/2014

I AM VERY SATISFIED WITH THIS APPARTMENT , FROM THE PEOPLE , AND GENERALLY FROM THE SERVICE OF THE \"SH APPARTMENT \".
IF I VISIT AGAIN BCN I WILL ALSO THE SAME , THANK YOU.

Pisos a Barcelona
  Valoració
Anònim
13/10/2014

Thank you Greg for the experience to stay in a unique place like yours in Barcelona. It's a place with an architectural aspect of the area and next to metro station.

Pisos a Barcelona
  Valoració
Mercedes
08/09/2014

Trato muy amable y profesional que nos permitió una estancia muy agradable en Barcelona. Tuvimos un pequeño problema al llegar con la conexión wifi que quedó resuelta rapidamente.

Pisos a Barcelona
  Valoració
Patrick
19/08/2014

The apartment was perfect for my needs. User friendly, clean, nice balcony with chairs & table with access through sliding doors in both the bedroom & lounge. There were no cleaning products so I tried my best to leave it as clean as I found it...

Pisos a Barcelona
  Valoració
Anònim
08/08/2014

A very nice flat, clean and modern, everything is as shown in the pictures. The only point why I give only four stars is that there were some basic things missing in the kitchen, like a sieve, a wine opener and wine glasses.

Pisos a Barcelona
  Valoració
CATHERINE
06/07/2014

POSITIVE TRAITS:
1. SERVICE ATTITUDE, AS THE MOST POSITIVE TRAIT
2. LOCATION NEAR HOSPITAL CLINIC 
3. WEB SITE REALLY COMPLETE, EASY SURVEY
4. BROAD SAMPLE OF DIFFERENT TYPE OF LOCATIONS AND OPTIONS

Pisos a Barcelona
  Valoració
Gabriela
12/06/2014

En general muy bien, una zona tranquila de barcelona con muchos cafes, bars y tiendas muy cerca. Al apartamento le faltan algunos utensilios de cocina pero lo basico se encuentra. Baño en perfectas condiciones. Nos gusto, estamos satisfechos :-)

Pisos a Barcelona
  Valoració
Anònim
15/10/2013

We rented the flat for 5 people but there were not enought knives, plates etc. in the kitchen in order to eat toghether. If renting a flat to 5 there should alt least be one plate, glass etc. for everybody. We were also missing kitchen towels in oder to dry the things.

Pisos a Barcelona
  Valoració
Megan Burke
03/09/2013

Overall very impressed with our stay. It was close to the sunway and also a fairly  short walk to the beach. The only
downside was no AC.  Thank goodness for the terrace! We dont know what we would have done without it.

Pisos a Barcelona
  Valoració
Anònim
02/09/2013

The appartment is brand new and you have all you need in the kitchen to cook, etc... but the only negative aspect is that the neighbours above are all the time moving their furniture and making noise.

Pisos a Barcelona
  Valoració
Anònim
04/10/2012

I forgot to take my camera and left in inadvertently in the apartment after departure and I realized once I arrived home. Fortunately it was found and shipped over. Now I can still have all the pictures of my stay and show them to my friends. Thank you for sending it over.

Pisos a Barcelona
  Valoració
Anònim
02/07/2012

As far as our apartment is concerned, we were very pleased because of it being so tidy. Every item was as arranged as we had seen in the pictures. You are so reliable. Gracias.

Clicant a "Acceptar totes" està d'acord amb l'ús de les cookies d'aquest lloc per millorar la seva navegació a la pàgina web, personalitzar la seva experiència i mesurar les nostres accions en marketing. Pot administrar aquestes cookies clicant a "Administrar cookies". Per a més informació consulteu la nostra Política de Cookies.
Acceptar totes
Acceptar