Assegurances per els seus pisos a Barcelona

Potser perquè mai esperem que es produeixi un sinistre és fàcil no dedicar el temps necessari a prevenir els riscs associats als immobles. Tampoc hi ajuda que les condicions generals i particulars –lletra petita- de les pòlisses d’assegurances sigui tan i tan enrevessada.

En la contractació d’assegurances és important apuntar que:
- Quan sol·licitem una hipoteca, algunes entitats bancàries ens suggereixen, inclús ens obliguen, a subscriure una assegurança que, en la majoria d’ocasions, no ens proporcionarà les cobertures necessàries,
- En altres casos es contracten cobertures ja assegurades per la comunitat de propietaris, duplicant en alguns casos la prima a pagar sense obtenir res a canvi,
- Quan el destí de l’habitatge és el “lloguer” ha de fer-se constar, així com també si es lloga amb o sense mobles. En cas de sinistre, la companyia podrà rebutjar el pagament del mateix si no se n’ha especificat el destí,
- Per evitar sorpreses desagradables quan sobrevé un sinistre és de suma importància evitar la figura de la “infraassegurança” i l’aplicació de la “regla proporcional”,
- etc.

Sense allargar-nos en més consideracions, ja podem percebre que la contractació de les assegurances no és tan senzilla. El nostre expert en assegurances l’assessorarà en la contractació de la modalitat adequada i li gestionarà qualsevol possible sinistre informant-lo en tot moment de la situació del mateix.

Per qualsevol assumpte relacionat amb “assegurances” pot posar-se en contacte amb el seu gestor personal o bé directament amb el nostre expert en assegurances.

Contacte
LA NOSTRA GARANTIA
Foto

PROTECCIÓ

Amb una assegurança i les garanties que van amb ell, està cobert i no corre cap risc quan llogui el seu pis moblat o no.

Llegir més
Llegir menys
Foto

PRÁCTIC

ShBarcelona li facilita la vida amb el seu pis a Barcelona perquè ens encarreguem de tot: assegurança i lloguer, no necessita multiplicar els contactes.

Llegir més
Llegir menys
Foto

AGÈNCIA RECONEGUDA

Fundada el 2000, ShBarcelona és part d'Apartur, del Col·legi Oficial d'Agents de la Propietat Immobiliària i també del d'Administradors de Finques de Barcelona. Totes aquestes institucions i aquests organismes públics avalen la nostra gestió i bon fer.

Llegir més
Llegir menys
 
El nostre equip
Raquel Perez
Insurance consultant

Telèfon: 934521347 +140
Mòbil: 625548197
Correu electrònic: correduria@shbarcelona.com

Oficina: Casanova 95, Barcelona
 
Contacte
Els camps marcats amb * són obligatoris.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis, oferir la possibilitat de compartir i interactuar amb xarxes socials, realitzar estadístiques i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació en política de cookies.
×