ShBarcelona Servei d'assegurances d'apartaments

Assegurances per els seus pisos a Barcelona

ShBarcelona està aquí per protegir els seus béns

Sigui per protegir el seu patrimoni o els seus béns personals, ShBarcelona està a la seva disposició per ajudar-li a veure les coses més clarament. De vegades és fàcil perdre's entre les assegurances d'habitatge i assegurances per protegir els seus béns personals, les obligacions són diferents d'un país a un altre i sobretot en àmbit del lloguer.

Per això ShBarcelona posa a la seva disposició un servei d'Assegurances per garantir-li triar la millor protecció en funció de la seva situació i per no caure en el parany del sobre-segur o al contrari adonar-se que no està cobert com ho pensava. Garantir la conformitat de les assegurances subscrites al preu del mercat és essencial per evitar qualsevol sorpresa desagradable.

ShBarcelona li proposa subscriure un segur que protegeixi els béns personals situats dins del seu allotjament a Barcelona, al llarg del seu lloguer de pis, per prevenir qualsevol sinistre o robatori.

LA NOSTRA GARANTIA
Foto

PROTECCIÓ

Amb un segur i les garanties que li acompanyen, estaran coberts i no correrà riscos.
Foto

Seguretat

Una vegada ben protegit podrà sentir-se com a casa i totalment segur.
Foto

Tranquil·litat

En cas d'haver-hi problemes estarà cobert pel seu segur i no tindré sorpreses desagradables. Podrà passar una estada amb total tranquil·litat a Barcelona.
 
El nostre equip
Contacte
Els camps marcats amb * són obligatoris.