Categories: Cuina del món

EAT STREET NADAL A BCN

Es tracta de la primera edició del Mercat nadalenc de cuina al carrer, Eat Street Nadal, i el podràs visitar els dies 20 i 21 de desembre a la Plaça de les Glòries.

Nomenar-ho menjar de carrer no suposa que els productes que ens ofereixen o la seva presentació siguin dolentes, més aviat tot el contrari. L’objectiu d’aquests esdeveniments és aconseguir que els assistents tastin una mica d’això i d’allò en un ambient distès i gaudint de l’aire lliure.

Actualment l’Ajuntament prohibeix els “food trucks” (camions ambulants de menjar), tret que estiguin subjectes a grans festivals o esdeveniments, així és que aquesta és una bona manera de fomentar aquesta activitat i convé que obtinguin èxit i ressonància, sobretot de cara a la primavera i l’estiu que ve de gust molt més menjar alguna cosa a l’aire lliure.

Taula de Continguts

Qui hi participa:

Hongria, Vietnam, Perú, Argentina i països del Mediterrani ens apropen productes com Bahn-mi, currywurst, arepas, tacos i molt més en aquesta proposta gastronòmica que vol reivindicar una vegada més el carrer com a punt de trobada cultural i gastronòmic

En aquesta edició hi trobaràs els establiments següents: El Bar Seco, Butipà, Caravan Made, Caravelle, Casa Xica, Catando, Çukor, Grasso, Ikki, La Caseta Verde, La República, Moi-Jo, Mr. Ribs & Mrs. Satay, Muns, Reina Croqueta, Tonka i Warike, que portaran les seves caravanes al mercat nadalenc.

FAQ’s:

Pot ser et fas algunes preguntes, com el preu. Et responem les més freqüents:

  • Quant costa entrar al recinte? Res, l’entrada és gratuïta.
  • Quant costa menjar-hi alguna cosa? Fins a un màxim de 5 euros per plat (molts són més barats, la majoria ronden els 2’50 €). I el menjar el compres directament als estands. No és necessari comprar tiquets
  • I la beguda? Tampoc hi ha tiquets per a la beguda. Cervesa ben freda de Moritz, cervesa artesanal de Barcino, vi blanc i negre de Marqués de Riscal, vermut de Morro Fi, begudes sense alcohol…
  • S’hi pot anar acompanyat del gos? Per descomptat, és absolutament pet-friendly. Hi és benvingut qualsevol que sigui educat i respectuós, mascotes incloses.


Amb aquest panorama tan atractiu, i vist l’èxit d’anteriors edicions durant l’any, des de ShBarcelona et recomanem que no hi faltis.

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Recent Posts

Què és la certificació Biosphere?

Indubtablement, la importància de la sostenibilitat s'ha tornat fonamental en tots els àmbits, i un…

18 hores ago

El que has de saber de la Fórmula 1 a Barcelona 2024

La Fórmula 1 arriba a Barcelona, aquest any la ciutat es prepara per a rebre…

2 setmanes ago

Incasòl: 10 “FAQS” d’inquilins i propietaris

Tant si ets propietari com inquilí, segurament alguna vegada t'has preguntat què és l'Incasòl? Sobretot…

3 setmanes ago

Guia ràpida sobre la Inspecció Tècnica d’Edificis (ITE)

La Inspecció Tècnica d'Edificis (ITE) emergeix com un pilar fonamental en la gestió i preservació de…

1 mes ago

Hola Barcelona Travel Card: com funciona

Barcelona atreu a visitants de tot el món cada any, i explorar aquesta metròpolis pot…

2 mesos ago

La plaça Espanya de Barcelona, un passeig recomanable

La Plaça Espanya de Barcelona és un dels llocs més emblemàtics de la ciutat. Amb…

2 mesos ago