Categories: Cuina del món

MENGEM UNA BONA HAMBURGUESA… O DUES!

Sortir a sopar o a prendre alguna cosa abans d’anar de copes. Quedem amb amics i el més socorregut i que a tots agrada, perquè pensar més? Anem a un McDonald’s o a un Burguer King. Unes hamburgueses i llests, que comenci la nit.

No és mal pla, però…

Planteja’t el mateix sense recórrer a alguna cosa que sempre té el mateix gust i que ja coneixes perfectament, i deixa’t sorprendre. Existeixen Hamburgueses diferents, així, amb majúscula.

Avui t’apropem l’Alt Heidelberg. Un famosíssim local de Barcelona, que va obrir les seves portes dos anys abans de la guerra civil espanyola, en 1934.

Amb una vocació que mai ha estat clara, entre bar cerveseria i restaurant, ha arribat als nostres dies i actualment s’ha convertit en un lloc de referència en el que a menjar alemany es refereix. Amb una esplèndida estètica, doble barra molt concorreguda i menjadors acollidors, és un lloc ideal per a la gastronomia, la beguda, i la conversa.

T’agraden les hamburgueses?

Doncs comença a salivar. Parlem de carn de primera, res de semblant a les de les cadenes de fast-food, amb panets de pa pa. Tria entre la clàssica hamburguesa amb enciam, tomàquet i maionesa, o una llegenda alemanya amb ceba o xucrut i quètxup. Tasta’n una amb formatge gruyère o sobrassada, decanta’t per la que ve amb cogombrets i tomàquet, o atreveix-te amb una de fantàstic i sorprenent gust: l’hamburguesa amb pinya.

La qualitat és exquisida, i els preus són raonables: entre els 3,95 i els 4,25 euros si la menges a la barra, o a taula entre 4,60 i 4,90 euros.

Per acompanyar les viandes pots decidir entre més de cinquanta marques de cervesa d’importació o nacionals. Gran varietat de vins, i per descomptat, refrescs al gust.

Prefereixes una altra cosa?

No et preocupis, hi ha tapes fredes i calentes, hi ha entrepans variats també freds o calents, plats combinats, entrants, carns, peixos i una suculenta llista d’especialitats que et faran gaudir d’un sopar en condicions.

Ep! No passis per alt la seva carta de salsitxes al plat. Tampoc t’oblidis de les postres. I fan menús de diversos preus, a partir de … 4,99 euros!

I si vols començar la nit abans d’abandonar el local, gaudeix d’algun dels seus licors alemanys, els deliciosos Schnapps, per anar obrint boca.

A mi ja m’ha agafat gana, vaig cap allà. Bon profit!

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Recent Posts

Què és la certificació Biosphere?

Indubtablement, la importància de la sostenibilitat s'ha tornat fonamental en tots els àmbits, i un…

1 dia ago

El que has de saber de la Fórmula 1 a Barcelona 2024

La Fórmula 1 arriba a Barcelona, aquest any la ciutat es prepara per a rebre…

2 setmanes ago

Incasòl: 10 “FAQS” d’inquilins i propietaris

Tant si ets propietari com inquilí, segurament alguna vegada t'has preguntat què és l'Incasòl? Sobretot…

3 setmanes ago

Guia ràpida sobre la Inspecció Tècnica d’Edificis (ITE)

La Inspecció Tècnica d'Edificis (ITE) emergeix com un pilar fonamental en la gestió i preservació de…

1 mes ago

Hola Barcelona Travel Card: com funciona

Barcelona atreu a visitants de tot el món cada any, i explorar aquesta metròpolis pot…

2 mesos ago

La plaça Espanya de Barcelona, un passeig recomanable

La Plaça Espanya de Barcelona és un dels llocs més emblemàtics de la ciutat. Amb…

2 mesos ago