blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona

Qui som

Barcelona és una de les destinacions Europees preferides per viatgers de diferents generacions. És una ciutat atractiva pel seu clima mediterrani, el seu urbanisme que ofereix una arquitectura colpidora, la història, la cultura catalana i moltes més raons com l’educació, innovació, tecnologia o simplement el plaer de viure.

Barcelona no deixa de desenvolupar-se, oferint diversitat d’activitats lúdiques, professionals, i culturals. Per això és difícil conèixer-la com el palmell de la mà. En conseqüència hem decidit acompanyar-los mentre descobreixen aquesta preciosa ciutat. Sobre nosaltres? Un equip de redactors catalans, espanyols, francesos i anglesos instal·lats a la ciutat des d’alguns mesos uns, i des de sempre altres.

 Aquest bloc ens permet fer-los arribar tota la informació pertinent, divertida o útil per a la seva curta o llarga estada a Barcelona.

 És un blog creat per ShBarcelona, ​​una agència immobiliària situada a Barcelona. Desitgem oferir alguna cosa més que un servei de lloguer als nostres clients i visitants. El blog ShBarcelona és un guia per facilitar-los l’arribada i integració a la ciutat.

Com redactors apassionats que som, tenim el plaer de transmetre’ls totes les nostres troballes, idees, consells, bons plans i recomanacions. Vingui a descobrir cada racó de la ciutat més apreciada pels rodamóns. Gaudeixi de la seva visita!

 merce1

Deixar un comentari