blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Exposicions

080 BARCELONA FASHION WEEK

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Arrenca la primera desfilada de la 14a edició de la 080 Barcelona Fashion Week. En ell, la firma Mango ha desplegat el glamur amb la “top” de Victoria’s Secret Toni Garrn i el model Andrés Velencoso com a amfitrions de la desfilada.

moda1

Mango imagina aquesta tardor-hivern amb una dona més masculina i amb estil parisenc.

En aquesta desfilada la primera línia ha estat presidida per la comoditat, amb pantalons de pinça pel turmell, parques, abrics de llana i els imprescindibles “stilettos”. La segona línia rockera amb pantalons pitillo de cuir, bombers i pantalons “cropped” i acabant amb les clàssiques peces de nit que destaquen a la marca.

En color destaquen els neutres, negre i gris, i trenquen amb el vermell en els abrics i camises de tartan en sastreria formal i nous volums.

En la segona jornada, és protagonista Desigual, amb la super model brasilera Adriana Lima, que va obrir la desfilada amb els looks més representatius de la nova col·lecció Primavera-Estiu 2015. Per a aquesta ocasió la colorista marca tenia reservada una exclusiva mundial: la seva nova línia masculina.

moda2Per al dijous, en la seva tercera desfilada, trobem a Josep Abril, Custo Barcelona, Miriam Ponsa i Guillermina Baeza.

Però a més de marques internacionals molt conegudes, el festival pretén ser una plataforma on no solament grans marques, fabricadores i dissenyadors consolidats s’exhibeixin sinó també els professionals emergents.

En aquesta categoria, el 080 manté la seva aposta per donar visibilitat als nous talents i ha incorporat quatre creadors nous que s’estrenen en la passarel·la en un entorn de luxe. Aquests debutants són: Guillem Rodriguez, Juanmabyelcuco, Menchén Tomás i Pablo Erroz.

Com no, ara no podem deixar de parlar del photocall del festival, hi ha molta expectació al voltant dels famosos. Entre ells podem destacar la presència d’en Jaime de Marichalar, Tamara Falcó, la modelo Malena Costa, Elsa Anka, Ana García Siñeriz o Alejandra Prat.
Tindrà com a escenari l’imponent recinte de l’Hospital de Sant Pau. Vés-hi, segur que t’agradarà.

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari