blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Exposicions

ELITE MODEL LOOK 2014 A DIAGONAL MAR

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Per segon any consecutiu, el Centre Comercial Diagonal Mar de Barcelona ha estat l’escenari del esdeveniment de referència del sector de models a escala mundial. El proppassat dissabte 26 d’abril s’hi va celebrar el primer càsting de la 5a edició del concurs anual de models Elite Model Look 2014.

Elite2La famosa agència busca nous talents que es converteixin en assidus de les passarel·les internacionals. Creat l’any 1983, aquest és el concurs
internacional de models més prestigiós del món. És l’única plataforma en  que ofereix a noies i nois de totes les nacionalitats, l’oportunitat d’accedir mitjançant un concurs al món de la moda, per tenir una carrera de model internacional. Es realitza en més de 60 països, i supera la xifra de 350.000 candidats.

Celebrities com Cindy Crawford, Gisele Bundchen, Linda Evangelista o les espanyoles Inés Sastre i Nieves Álvarez van començar les seves carreres després de participar en aquest concurs. L’agència internacional Elite Modelestà present als cinc continents, i representa a més de 2.000 models al món.

Elite3D’aquesta forma, el Centre Comercial Diagonal Mar (Avinguda Diagonal, 3), continua apropant la moda als seus clients. En el càsting han participat 100 joves models. Aquest any, el jurat va estar compost per Gael Marie, director de Elite Model Management, Mercedes Fernández, agent de Elite Women Divisió, i el dissenyador català Selim de Somavilla. Entre els tres van seleccionar a 16 finalistes, 8 noies i 8 nois que passaran a participar en la semifinal del concurs Elite Model Look Espanya, que se celebrarà a Barcelona durant el poper mes de juny.

Aquest càsting que s’ha fet a Barcelona és el primer dels cinc que es fan a Espanya. Els següents seran,  per aquest ordre, a Bilbao (al Centro Comercial Zubiarte), Madrid (al Centro Comercial La Gavia), Màlaga (al Centro Comercial Plaza Mayor), i finalment Santander (al Centro Comercial Valle Real).

A continuació pots veure el vídeo de presentació de la campanya.

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari