blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Esport

COMENÇA EL 50 RALLY RACC!

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Entre el 23 i el 26 d’octubre se celebrarà la 50a edició del RallyRACC Catalunya-Costa Daurada, i serà on es decidirà el mundial 2014.

La marca oficial d’aquesta cursa serà SEAT, qui cedirà 84 vehicles de la seva flota per a la coordinació de la carrera. La principal atracció serà el nou León Cupra 280, el més potent i esportiu model de la marca, i que farà les labors de cotxe “0”, mentre que els cotxes “00” i “000” seran dos Seat León 2.0 TDI CR de 184 CV.

També participarà la marca, a través del seu departament de Cotxes Històrics, a la caravana de cotxes històrics de competició amb l’Eivissa Kit Car, campió del món de Ral·lis FIA 2 litres en els anys 1996, 1997 i 1998, i amb l’Eivissa 1.5, grup B de la Copa de l’any 86.

Racc Mundial 2014Des del dilluns 20 i fins que comenci el ral·li, s’exhibeix l’exposició commemorativa “50 anys de passió”. El lloc triat és la plaça del Centre Comercial Arenes de Barcelona, a la Gran Via de les Corts Catalanes, 373-385 (antiga Plaça de braus de les Arenes), on també es presenta la carrera espanyola del Campionat del Món FIA de Ral·lis.

La mostra pot visitar-se entre el dilluns 20 i el dijous 23, de 10 a 22 hores ininterrompudament. Aquest dia es traslladarà al Centre de Convencions de PortAventura, base administrativa de la carrera, on s’exhibirà des del divendres 24 al diumenge 26 quan finalitza el 50 RallyRACC.

Els visitants de l’exposició podran gaudir de les 49 maquetes dels cotxes guanyadors, fetes a escala 1:43, així com de diversos trofeus de pilots, diferents elements esportius i una unitat Alfa Romeo 1900 S, com els utilitzats l’any 1957 pels primers guanyadors del Rally de Catalunya: Sebastià Salvador, l’actual president del RACC i el seu copilot “Milano”, pseudònim sota el qual corria Guillem Bas.

Per fer una clicada d’ull a aquesta efemèride el tram d’Escaladei, que sempre havia estat més curt, enguany serà de 50 km. No han estat continuades les edicions, ni sobre el mateix recorregut: ara engega a Salou, amb el “shakedown”, per venir a continuació a Barcelona, on hi haurà un tram cronometrat al circuit de Montjuïc, per tornar seguidament a la Costa Daurada.

Per saber els trams, horaris i tot el programa en general, pots descarregar-t’ho al link del començament. Si ets aficionat als ral·lis no pots perdre’t aquesta cita.

placa 50 anys rallyracc 6

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari