blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Música

Primavera Sound Barcelona 2023: Dates, Entrades i Artistes

primavera-sound-barcelona-2023
Escrit per ShBarcelona

Barcelona es prepara per a rebre una nova edició del festival de música més esperat de l’any: Primavera Sound Barcelona 2023. El festival torna amb més força que mai a aquesta ciutat vibrant i plena de vida. Et comptarem tot el que necessites saber per a gaudir al màxim del festival. Des de ShBarcelona et convidem a viure una experiència única a la nostra ciutat que cada any se supera més!

Quan i on se celebra el Primavera Sound Barcelona 2023?

Ja estem preparats per a conèixer els detalls de l’esperat festival, i volem que tu també ho tinguis tot clar. El Primavera Sound Barcelona 2023 tindrà lloc del 31 de maig al 4 de juny en el Parc del Fòrum de Barcelona, on se celebraran els concerts principals de més de 200 artistes.

Però això no és tot, ja que el festival també comptarà amb altres activitats com l’edició de Primavera a la Ciutat (abans del festival) o la festa Brunch Electronik (després del festival), que permetrà veure a altres grups de música alternatius.

festival-musica-amb-persones

Festival de Música (Foto via Unsplash)

Programació del Primavera Sound Barcelona 2023

A continuació, et deixem amb alguns dels artistes i grups més coneguts i ja confirmats per al Primavera Sound Barcelona 2023:

Dimecres 31 de maig (accés gratuït)

Pet Shop Boys, Jake Bugg, La Paloma i Confidence Man.

Dijous 1 de juny

Blur Halsey, Darkside, Drain Gang, Loyle Carner, Emeralds, Off!, Red Velvet y Joe Crepusculo.

Divendres 2 de juny

Kendrick Lamar, Depeche Mode, Baby Keem, Skrillex, Bad Religion, Israel Fernández y Diego Del Morao, Nazira y Soul Glo.

Dissabte 3 de juny

Rosalia, Calvin Harris, Bad Gyal, Mäneskin, Tokischa, Overmono, Dj Storm y Villano Antillano.

Prem aquí si vols veure el cartell del Primavera Sound Barcelona 2023

Com arribar al Primavera Sound Barcelona 2023

Arribar al festival és més fàcil del que sembla… Tot i això, la ciutat ofereix múltiples opcions de transport públic perquè puguis moure’t amb facilitat durant els dies del Primavera Sound. A continuació, et vam mostrar les opcions més convenients:

Bus

Barcelona compta amb una àmplia xarxa d’autobusos urbans que connecten tota la ciutat. Les línies 7, 36, 41, 43 i 141 són les que més a prop et deixaran del Parc del Fòrum, i funcionen en horari de 6.30 a 23.15 h aproximadament. El bus nocturn també et vindrà bé, des de les 23.00 a les 6.00, amb parades de les línies N6 i N7 molt prop del recinte.

Metro

Una altra opció és utilitzar el metre, que és ràpid i eficient. La Línia 4 (groga) compta amb una parada a l’estació del Maresme – Fòrum, només a 50 metres del Parc del Fòrum. El seu horari és de dilluns a dijous de 05.00 a 00.00 h, divendres i vespres de festiu de 05.00 a 02.00 h; i dissabtes, servei continu.

escenari-primavera-sound

Escenari (Foto via Unsplash)

Tramvia

La línia T4 del tramvia també connecta amb l’estació El Maresme – Fòrum del metre, disponible de diumenge a dijous de 5.00 a 00.00 h i els divendres i dissabtes de 5.00 a 2.00 h.

Bicing

Si prefereixes moure’t amb bicicleta, Barcelona compta amb el servei de lloguer de bicicletes Bicing. Molt a prop trobaràs diferents estacions que funcionen de dilluns a divendres de 5.00 h a 2.00 h i els dissabtes i diumenges durant tot el dia.

En qualsevol cas, et recomanem que planifiquis el teu viatge amb antelació per a evitar aglomeracions i assegurar-te d’arribar a temps als teus concerts favorits. I si et mous per Barcelona, aprofita per a gaudir de tot el que la ciutat et pot oferir.

Article relacionat: Free Tours a BARCELONA: tots els secrets de la ciutat

Informació sobre les entrades i l’allotjament

Si tens pensat assistir al festival Primavera Sound Barcelona 2023, has de saber que ja estan a la venda les entrades en la seva pàgina web oficial. No t’adormis molt perquè pot ser que volin!

Podràs trobar tiquets que et permeten veure tot el Primavera Sound, i es poden aconseguir des de 275 € (si ets resident) o 325 € (entrada normal, sense descompte). També podràs assistir des de 35 € el diumenge 4 al Brunch Electronik, o agafar entrades per dies lliures a 125 € (més taxes).

Si necessites allotjament durant aquests dies, amb ShBarcelona podràs trobar el millor lloc per a dormir en diferents zones de la ciutat. Si saps que assistiràs, no ho pensis més, aconsegueix les teves entrades i cerca el teu allotjament per a viure una experiència única a la ciutat.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

El Primavera Sound Barcelona 2023 promet ser una edició espectacular del festival, amb una programació de primer nivell i una oferta cultural i gastronòmica impressionant. Si ets amant de la música i la cultura, no et pots perdre aquest esdeveniment que reuneix el millor de tots dos mons. Escolta, balla i viu!

Sobre l'autor

ShBarcelona

Deixar un comentari