blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Música

BARCELONA BEACH FESTIVAL 2014

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

El Barcelona Beach Festival (BBF) celebra aquest any la seva primera edició, serà el 26 de juliol i tindrà lloc al Fòrum Beach, a la Platja de la Pau.

El grup Atresmedia, juntament amb la promotora de concerts Live Nation, són els impulsors d’aquest macrofestival que pretén reunir a milers de fidels en aquesta platja

El festival de música electrònica BBF comptarà per a aquesta primera edició amb figures com “Avicii” i “David Guetta”. També passaran pel seu escenari “Steve Angello” i “The Zombie Kids”, entre d’altres.

aviciiAquesta serà la primera vegada en la història que Avicii, David Guetta i Steve Angello compartiran cartell.

El suec Avicii, punxadiscos i productor, va aconseguir colar-se a totes les pistes del món fa tres anys amb el tema “Levels”, i ha aconseguit els llocs més alts de la llista de vendes amb peces del seu àlbum “True”. “Wake em up”, el seu senzill més conegut, ja compta amb més de 350 milions de visualitzacions a Youtube.

Per la seva banda, David Guetta, és el DJ. més mediàtic del panorama electrònic internacional i director artístic de les més celebrades festes del planeta. Ha aconseguit reunir a més d’un milió de persones a la platja de Copacabana, a Rio de Janeiro.

Completaran cartell “Joan Reyes”, “JP Candela”, “Oliver Schmitz”, “Marçal Ventura” i “Alex de Guirior”. Sens dubte la combinació perfecta per donar la benvinguda a l’estiu amb aquest còctel de platja, sol i música electrònica amb els ritmes més de moda del moment.

davidLes entrades estan a la venda des del 27 de maig. Les primeres 3.000 surten a un preu de 35 euros, després es posen a la venda 5.000 entrades generals a 46 euros, pujant la tercera promo a 56 euros, i finalment a 71 euros a la taquilla. Així és que si vols estalviar, dóna’t pressa i aconsegueix la teva.

Des de ShBarcelona, et suggerim que si ets amant dels ritmes electrònics, no et perdis aquesta magnífica oportunitat de veure junts als millors.

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari