blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Empreses i startup

BARCELONA, CAP A SER ICAPITAL

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Barcelona ha estat triada una de les finalistes per convertir-se a la Capital Europea de la Innovació, premi que concedeix per primera vegada la Unió Europea, i al que també opten la francesa Grenoble i l’holandesa Groningen.
Aquestes dades han estat anunciades el proppassat divendres 21 per part de la Comissió Europea. Un grup d’experts independents ha efectuat la selecció i ha fet un comunicat destacant que “Barcelona ha introduït l’ús de les noves tecnologies per apropar la ciutat al ciutadà”.
Una de les importants candidates a les quals s’ha imposat la nostra, és París, que també pugnava per a ser finalista.

Aquesta primera edició del Premi a la iCapital, està dotada amb mig milió d’euros i recompensa els assoliments i polítiques urbanes destinats a construir el millor “ecosistema innovador”.Pisos de lloguer a Barcelona
El guanyador s’anunciarà el propvinent 11 de Març, en la cerimònia de clausura de la Convenció d’Innovació 2014, que organitza per primera vegada la Unió Europea. El premi forma part de les estratègies de la Unió per potenciar la innovació com a catalitzador del creixement i la competitivitat econòmica, a través del programa Europa 2020, així com per potenciar el paper de les ciutats.

L’objectiu d’atorgar aquest premi és que es fomenti la innovació i es creï una xarxa de ciutats que puguin compartir les seves idees per al futur. Hi ha un autèntic interès entre les administracions públiques europees per impulsar la modernització i millorar els serveis que reben els ciutadans.
Al certamen es van presentar en primera instància 58 urbs europees. El proppassat mes de gener només en quedaven sis optant al premi: Barcelona i Màlaga per Espanya, Espoo per Finlàndia, Grenoble per França, Groningen per Holanda i París per França. Finament i com ja hem esmentat, han estat tres les finalistes, i és molta l’expectació per veure quina assolirà el desitjat títol.

A ShBarcelona desitgem de tot cor que sigui la ciutat comtal la guanyadora final.

Pisos de lloguer a Barcelona

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Comentari

Deixar un comentari