blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Empreses i startup

TINY BOOKS: ELS TEUS WHATSAPP EN UN LLIBRE

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Espanya és el país d’Europa en el que més s’usa Whatsapp. Més del 65% dels espanyols que tenen internet mòbil usen aquesta aplicació com a servei de missatgeria principal. De mitjana, cada espanyol rep uns 2.200 missatges al mes, i envia uns altres 1.200, dels quals 40 són fotografies.

La causa

Tots aquests missatges queden emmagatzemats en el nostre terminal telefònic si no els esborrem voluntàriament, però en canviar el terminal físic es perden, si abans no els hem arxivat manualment. De fet, atès que aquest mètode és bastant complex, no és estrany que molts usuaris transcriguin en una llibreta a mà moltes d’aquestes converses que no volen que caiguin en l’oblit.

Com va néixer?

Un dia, en Pau Moreno estava en una cafeteria fent un cafè, i va veure al seu costat un noi que precisament estava transcrivint a la seva llibreta una conversa de Whatsapp. En Pau, fundador de Tiny Books, va començar a donar-li voltes al cap, i així va sorgir la iniciativa d’aquesta idea.

Què és?

L’original projecte resultant transforma les teves converses de Whatsapp a un suport físic, un llibre personalitzable, ideal tant per guardar per sempre aquests moments com per fer un original regal a la persona que va departir amb tu.

Com funciona?

En si no és una aplicació, no has de descarregar res al teu terminal: funciona com a servei web. Només cal que seleccionis la conversa que acabes de tenir, l’exportis a la bústia de correus de l’empresa, i esperis a rebre el seu correu de tornada amb un enllaç, on podràs accedir a la teva conversa, editar-la, esborrar parts d’ella, fins i tot triar o pujar una foto per tal de personalitzar la portada.

L’adreça on has d’enviar la conversa és crea@tinybooks.es. Un cop la conversa ha entrat al sistema et permet realitzar els canvis pertinents, i després s’imprimeix, essent l’arxiu eliminat definitivament dels seus servidors.

També pots començar el teu llibre ara i acabar-ho quan vulguis, les teves converses s’aniran afegint fins que decideixis editar-ho.

Quant val?

whatsappEl preu final del llibre és de 15 euros el model bàsic. Depenent de l’extensió, les fotografies i altres opcions de personalització, pot variar alguna cosa.

Sens dubte pot ser de gran ajuda per a tu, per conservar dades valuoses. També un regal original per a la teva parella o un amic, en deixar plasmats per sempre moments emocionants.

A ShBarcelona estem segurs que per aquestes o qualsevol altre raó et pot fer un bon servei. Ja ens ho explicaràs.

 

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari