blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Empreses i startup

BARCELONA ESTRENA UN HOTEL PER A EMPRENEDORS

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Aquest abril Barcelona estrenarà el seu primer hotel dedicat exclusivament als emprenedors. La seva filosofia es basa a prevaler el luxe a bon preu i llevar serveis superficials. L’hotel estarà situat en ple centre tecnològic de la ciutat, en l’avinguda Diagonal número 70, i el seu nom és Bestprice Diagonal.

Els promotors del projecte són els germans José Antonio i Óscar Sánchez, dos empresaris que davant l’arribada de les grans multinacionals del sector hoteler, creen i presenten un nou concepte d’hotel a la ciutat comtal.

Oscar és un dels molts emprenedors de la capital, fundador de Tech Sales Group, i ara decidit a apostar per tirar endavant aquest projecte innovador, amb màxima qualitat, baixos preus i sobretot, infinitat de recursos pensats per al jove empresari que visita la ciutat per acudir a les moltes fires internacionals que acull o a altres gestions professionals.hotel emprenedors 2.jpg

“Prevalem una bona estada, amb habitacions similars a les d’un 4 o 5 estrelles que donin el màxim benestar al client, amb un bon llit “deluxe”, televisió i wifi. Per contra llevem serveis superficials que pugen el preu de l’habitació i que quan un emprenedor visita la ciutat, no usa”.

D’aquesta manera, el Bestprice Diagonal no tindrà ni piscina, ni spa, ni gimnàs, “ja que la gent ve per negocis i a la mínima que pot escapar-se de la feina, aprofita per gaudir de la ciutat”. En aquesta mateixa línia, l’hotel tampoc disposarà de restaurant, ja que “estem molt ben connectats amb el centre de la ciutat, que és on tot visitant vol menjar”, comenta Óscar.

Entre els serveis que ofereix l’establiment hoteler, destaca el seu teatre-auditori, amb capacitat per unes 100 persones, que permet realitzar esdeveniments professionals “a l’estil Silicon-Valley, perquè l’usuari pugui realitzar conferències com les que hem vist d’Apple i Steve Jobs”, exemplifica el promotor. L’hotel també comptarà amb altres aules i sales de treball diàfanes, ideals per a l’organització d’esdeveniments professionals, i ofereix la possibilitat de contractar l’hotel sencer per personalitzar-ho d’acord amb els esdeveniments de les empreses.

Compta amb 32 habitacions, que es reserven a partir de 50 €, i abans de la seva obertura ja té reservats sencers els cinc mesos vinents. A ShBarcelona ens agrada que es promoguin a la nostra ciutat noves iniciatives com aquest nou projecte hostaler, que no dubtem tindrà èxit.

hotel emprenedors 3.jpg

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari