blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Visitar

BCN CARD EXPRESS

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Acaba de ser presentada l’última de les BCN Cards, es tracta de l’Express, dissenyada per als turistes d’estades molt curtes a la ciutat.

Fins al moment, les targetes abastaven estades de cinc, quatre i tres dies amb preus que anaven des dels 54 euros de la de cinc dies per a adults, fins als 18,90 de la de tres dies infantil.

La BCN Card Express encara va més lluny, oferint tots els avantatges per a estades de dos dies consecutius. En principi solament té tarifa general, amb un preu de 20 euros.

bcn card expressQue ofereix?

Transport públic gratuït il·limitat.

100 grans descomptes en multitud de destinacions turístiques: museus, espais culturals, oci, espectacles, comerços, restaurants, oci nocturn i transports singulars.

Les targetes per a cinc, quatre i tres dies, tenen modalitat per a nens entre 4 i 12 anys, oferint els mateixos avantatges i descomptes que les modalitats per a adults.

Com funciona?

Una vegada activada la targeta, es comptabilitzen els dies complets i consecutius en els quals podràs fer ús dels seus avantatges. És a dir, no compten per períodes de 24 hores, sinó dies naturals, per la qual cosa és convenient la seva activació a primera hora del matí, o fins i tot parar-les a les dotze de la nit, per així poder beneficiar-se el màxim possible d’elles.

Quins extres té?

barcelonaA més dels esmentats, té altres beneficis com l’accés sense fer cues als museus més importants de la ciutat, entre d’altres al Museu Egipci o a La Fundació Tàpies. També accés gratuït a les Orenetes del port o a la Torre de Collserola.

Tot això sumat a la gratuïtat absoluta durant la seva validesa a tots els transports públics metropolitans de Barcelona, Línies urbanes de Ferrocarril de la Generalitat, tramvies, tren a l’Aeroport i RENFE en rodalies Zona 1.

Juntament amb la targeta obtindràs un Plànol General de Barcelona, amb la ubicació de totes les ofertes de serveis gratis, adreces dels establiments amb descomptes i un plànol de la xarxa de metro. També una Guia en diversos idiomes (català, castellà, anglès, francès, alemany i italià), i tota la informació sobre els descomptes.

Pots comprar-la tranquil·lament des de casa, fent clic aquí.

Si estàs a punt de visitar la nostra ciutat per un curt espai de temps, o si has de tenir visita a casa, des de ShBarcelona et recomanem que no dubtis a aconseguir aquestes targetes.

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari