blog shbarcelona   blog shbarcelona français   blog shbarcelona castellano   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Oci i cultura

Què fer gratis a Barcelona

Escrit per Mercedes

Una ciutat com Barcelona, té una oferta il·limitada d’oci i cultura, hi ha moltíssims llocs interessants per visitar i gaudir, però sovint és necessari comptar amb una bona quantitat d’euros per gastar.

No obstant això, si busquem detingudament, podrem trobar moments en els quals molts d’aquests llocs se’ns ofereixen d’una forma gratuïta.

A ShBarcelona hem fet aquesta tasca per a tu, i per aquestes dates et deixem 7 idees de coses per fer gratis. Prepara bon calçat, la càmera de fotos i una mica de diners, però aquesta vegada solament per desplaçar-te fins a arribar a destinació:

Parc Laberint d’Horta.

Jardí neoclàssic del segle XVIII i jardí romàntic del segle XIX, situat en una antiga finca de la família Desvalls. Compta amb un preciós laberint, i ho pots visitar gratis els dimecres i els diumenges. Té un aforament màxim de 750 persones al mateix temps, així és que potser cal esperar una mica.

Bateria antiaèria del Parc de la RoviraBateria antiaèria del Parc de la Rovira.

Gaudeix d’una de les millors vistes de la ciutat en 360°. Al cim del Turó de la Rovira es troben les ruïnes de la bateria antiaèria que defensava la ciutat, convertida en espai museístic a l’aire lliure en 2011.

Museu Nacional d’Art Contemporani.

Recorre el renaixement, el barroc i el modernisme. Hi veuràs la col·lecció més gran d’art medieval de tot l’estat. Entrada gratis tots els dissabtes a partir de les 15 hores.

Mirador del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

Amb motiu de les celebracions dels 20 anys del Centre, els primers diumenges de cada mes fan jornada de portes obertes del seu Mirador, situat en la 5a planta. Ofereix una finestra sobre la ciutat: el mar, el gòtic, Montjuïc, el Tibidabo i Collserola. Primer diumenge de cada mes, d’11 a 22 hores.

font magica montjuicFont Màgica de Montjuïc.

Entre les 19 i les 21 hores, tots els divendres i dissabtes espectacle gratuït de llum i música. Des del 30 d’abril s’amplia als dijous i diumenges i fins a les 23 hores.

Cementiri del Poblenou.

És el primer cementiri civil de la ciutat, data de 1775 i ofereix visites gratuïtes guiades a través de 29 sepultures el primer i tercer diumenge de cada mes.

Centre d’exposicions en el Palau de la Virreina.

Accés gratuït a l’exposició, centrada en la fotografia i la imatge.

Com pots veure, hi ha força llocs per triar. Per quin et decideixes? O ets capaç de fer una marató i anar a tots?

Què fer gratis a Barcelona
Valora aquest post

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari