blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Visitar

El Parc Güell, el millor d’Europa

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Els premis “Travellers’ Choice Atraccions” de TripAdvisor, en la seva última edició han atorgat el primer lloc al Parc Güell de Barcelona, nominant-lo així com el primer parc d’Europa, segons els viatgers.

La de TripAdvisor és considerada la web més gran de viatges en l’àmbit mundial. Els viatgers d’aquesta comunitat han ajudat a identificar atraccions de tot el planeta. Aquests llocs d’interès turístics i parcs guanyadors són un punt de partida ideal per descobrir-ne de nous per arreu.

Fundats l’any 2002, els “Travellers’ Choice” són els guardons més importants concedits per TripAdvisor, i són els únics guardons del sector turístic que es basen en milions de comentaris i opinions de viatgers de tot el món, i reflecteixen “el bo i millor” pel que fa a servei, qualitat i satisfacció del visitant.

Parc guellHi ha diverses categories: des d’allotjaments i hotels a destinacions i atraccions. Fins i tot n’hi ha de marques i productes. Es recullen els comentaris i les opinions fets a la web per milions de viatgers d’arreu del món.

Els guanyadors són determinats utilitzant un algorisme que té en compte la quantitat i la qualitat d’aquests comentaris per als llocs d’interès turístic i parcs de tot el món, durant un període de dotze mesos.

En l’àmbit internacional, Espanya es troba posicionada entre els primers llocs, amb un total de deu llocs d’interès turístic i deu parcs reconeguts amb guardons, tant a escala europea com mundial.

A l’edició d’aquest any, a més del Parc Güell com a primer premi, figura el Parque del Retiro, a Madrid, com a segon premi. A la cinquena posició també apareix la Muntanya de Montjuïc.

Parc guell salamandreEls “Tops” d’aquesta comunitat de viatgers també guardonen els punts turístics més importants. Al Top25 de tot el món, el Temple Expiatori de La Sagrada Família la podem trobar al número 15. Al rànquing europeu, la Basílica d’en Gaudí ocupa el número nou, i és la tercera atracció espanyola, al darrere de la Mesquita de Córdoba i l’Alhambra de Granada.

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari