blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Música

FESTIVAL JARDINS DE PEDRALBES 2014. LLEGENDARI!

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Del 12 de juny al 10 de juliol propvinents, se celebra la segona edició del Festival Jardins de Pedralbes a Barcelona. En aquesta ocasió, compta amb la participació confirmada d’artistes llegendaris,  de la talla de Tom Jones, Raphael, Zubin Mehta i Paul Anka.

El cicle l’obrirà el director indi Zubin Mehta, amb l’orquestra Maggio Musicale Florentino, que té un centenar de músics. Interpretaran a Ludwig van Beethoven. Dins d’aquesta inauguració també s’escoltarà l’òpera “La Forza del destino” de Giuseppe Verdi.

jardins.jpg

El segon concert serà el de la cantant Concha Buika amb la Giorquestra, i seguidament actuarà en Raphael. Carla Bruni oferirà a continuació el seu únic concert a Espanya, amb el seu quart àlbum “Little french songs”. És molt probable que acudeixi al festival acompanyada pel seu marit, Nicolas Sarkozy.

Un altre dels plats forts d’aquest festival, el dia 30 de Juny, serà en Tom Jones, amb només dos concerts a Espanya. Així mateix, el 4 de juliol podrem escoltar al gran guitarrista i cantant nord-americà George Benson, que presentarà el seu nou treball “Inspiration. A tribute to Nat King Cole”.

Els rockers escocesos Simple Minds actuaran el 25 de juny, seguits pel grup nord-americà Kool & The Gang, i per la mítica banda novaiorquesa Blondie, amb Deborah Harry al capdavant.

També podrem gaudir dels anglesos Jethro Tull, comandats per l’escocès Ian Anderson, el 7 de juliol. Lourdes Hernández (Russian Red) hi farà la presentació del seu nou disc Agent Cooper.

El festival serà clausurat per Paul Anka i el seu Hanfris Quartet, el dia 10 de juliol, amb el recital “An Evening with Paul Anka”.

Quant a la gastronomia es refereix, seran els germans Sergio i Javier Torres, posseïdors d’una estrella Michelin, els encarregats de la restauració de l’espectacle. Preparen un banquet fantàstic, a l’altura dels artistes, amb productes de temporada, dinàmic i fresc.

Des de ShBarcelona et recomanem que tant si els has escoltat a la teva joventut, com si no has tingut l’oportunitat de veure’ls fins ara, no et perdis un esdeveniment de tantíssim relleu!

jardins3.jpg

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari