blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Música

El Festival Canet Rock

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Barcelona és una ciutat amb una gran cultura musical. Prova d’això són la celebració d’un gran nombre de festivals musicals a la Ciutat Comtal. El Barcelona Beach Fest, el Sónar, el Primavera Sound, o el Cruïlla, són alguns dels més destacats i als quals acudeixen milers de persones cada edició. A Canet de Mar, municipi de la província de Barcelona, té lloc un festival que ha tingut gran reputació, tot i que no sempre s’ha celebrat amb continuïtat. Et parlem del Canet Rock, un festival de música rock que té lloc a l’estiu, i des de ShBarcelona et volem donar a conèixer aquest festival musical a la costa catalana.

Article relacionat: Barcelona Beach Festival 2014

Canet Rock

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Torna el mític festival de rock català amb més història del panorama, el Canet Rock. Després de trenta-cinc anys d’absència, va reaparèixer l’any passat en la seva cinquena edició, que va suposar un punt de trobada entre diferents generacions, ja que els veterans que ho van conèixer en els anys setanta es van fusionar amb el públic més jove. Les anteriors edicions es van celebrar entre 1975 i 1978. El del 2014 es va tancar amb 25.000 persones, 14 hores de concert i 16 artistes, i es va celebrar al mateix escenari que fa 35 anys: l’històric terreny del Pla d’en Sala. Per a l’edició d’enguany, es preveu una prèvia a la Plaça del Cavaió d’Arenys de Mar, així que des del dia abans del festival es podrà gaudir de concerts i sessions de dj. L’endemà la cita és, com sempre, al Pla d’en Sala, i és el festival pròpiament dit. L’organització ha anunciat que ja està tancat el cartell d’artistes i grups, i garanteix que hi haurà sorpreses. A la fi de febrer es presentaran en roda de premsa el cartell i la resta de novetats que ens portarà aquesta sisena edició. Però et podem avançar alguns noms ja confirmats, com ara La Pegatina, amb la rumba del seu nou disc “EUREKA!”, Projecte Mut, amb el seu pop eivissenc o Els Catarres. De moment no ha transcendit cap més.

Article relacionat: Bars amb música en directe a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

El preu de l’entrada serà de 35 euros més 3 de despeses de gestió i estaran disponibles a partir de la presentació oficial el 23 de febrer. No obstant això, per a aquells que tenen clar que no s’ho volen perdre, l’organització proposa una oferta de llançament de 3.000 entrades al preu rebaixat de 32 euros més 3 de gestió. Esgotat aquest contingent, les entrades passaran al preu general. Tot i que el Festival comença el dia 4, es pot gaudir de la prèvia a Arenys de Mar des del dia 3 de juliol. Els nens entre 7 i 12 anys podran assistir-hi amb el 50% de descompte i sempre acompanyats per un adult, mentre que els menors de 7 anys només abonaran les despeses de gestió, que són només 3 euros. La venda d’entrades és a partir del 23 de febrer, i les podreu obtenir per mitjà d’aquest enllaç. Informa’t al seu compte de Twitter o Facebook per estar actualitzat. I no t’ho perdis, segur que serà un grandíssim espectacle!

Hi tens pensat acudir al Canet Rock? No oblidis compartir amb nosaltres la teva experiència

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari