Els millors entrepans de Barcelona

Estàs visitant Barcelona i vols fer un refrigeri sense haver de seure a dinar en un restaurant? Has vingut a passar una temporada a la ciutat i has de menjar alguna vegada fora de casa però no disposes de gaire temps? Et ve de gust, simplement, gaudir dels productes més frescos típics de la cuina mediterrània? No caiguis en la temptació de la fast food, i segueix les recomanacions de ShBarcelona per trobar els millors entrepans de Barcelona.

Bars i restaurants que serveixen entrepans

L’Hugo Restaurant (Carrer del Rec Comtal, 6) ofereix la possibilitat de degustar els millors entrepans de Barcelona així com els millors plats de la cuina tradicional xilena, tant a catalans com a immigrants que enyoren el seu país. Aquí podràs provar els millors “complets” (entrepà o hot dog amb alvocat, maionesa, carn, tomàquet o el que més t’agradi en el seu interior), saborosíssimes empanades, deliciosos ceviches de tot tipus, acompanyat d’un pisco sour o piscola. El local és petit i tendeix a omplir-se molt ràpid, així que et recomanem no arribar molt tard (ja sigui al migdia o a la nit) si vols menjar assegut.

Molt a prop de l’Hugo Restaurant hi ha la que és probablement la sandvitxeria més coneguda de la ciutat i que serveix els millors entrepans de Barcelona: Can Conesa (Carrer Llibreteria, 1), que va ser fundada l’any 1951 i està especialitzada en l’elaboració d’entrepans calents, amb o sense gluten, a gust o necessitat de cada client. La mida dels entrepans et pot decebre una mica si hi vas amb molta gana; i potser no hi trobis lloc per seure, però el sabor dels productes frescos i la qualitat de l’atenció al client et deixarà més que satisfet. La seva localització al centre de la ciutat és ideal si estàs de pas a la zona visitant els monuments més emblemàtics de la ciutat.

Al cor del Raval hi trobem l’establiment Al Atlas (Rambla del Raval, 30), on hi trobaràs els entrepans més complets (i calòrics) d’aquesta zona tan turística i plena de vida de la ciutat. El local està regentat per pakistanesos i ple de comensals d’aquesta mateixa nacionalitat, senyal que els productes i plats són autènticament bons. Podràs triar tots i cadascun dels ingredients que vagin al teu kebab-entrepà de pa de barra molt tendre: pollastre o carn de vedella, enciam, tomàquet, cogombres, mortadel·la, tonyina, formatge, olives negres o verdes, blat de moro, etc. Fins i tot t’hi poden posar patates fregides dins l’entrepà! I tot per molt menys de 5€… Un de els millors entrepans de Barcelona per menjar a dues mans.

Article relacionat: Mengem una bona hamburguesa… o dues!

El Fidel (Carrer Ferlandina, 24) també és un bar molt típic del Raval, un dels més coneguts entre la població local, i dels més concorreguts per fer un piscolabis entre hores o picar alguna cosa a l’hora de dinar o a la nit. A part de servir els millors entrepans de Barcelona, també disposen d’un menú amb plat únic que combina amanida amb pasta o lasanya. Les amanides són boníssimes, des de la de Cus-cus fins a la Grega passant per l’Egípcia o la Cubana, l’oferta d’entrepans és molt extensa (més de 60) i apta per a tots els gustos, les coques casolanes són excel·lents, i no te’n pots anar sense provar les braves del Fidel o les exquisites postres casolanes.

També podràs provar els millors entrepans de Barcelona al Sagàs (Carrer Pla de Palau, 13), que ofereix una àmplia gamma d’entrepans elaborats amb receptes de diversos llocs del món seguint sempre la tradició del camp català. Els productes que composen aquests entrepans, des del pa fins a l’últim ingredient, són frescos, de primera qualitat i procedents de les terres i hortes dels germans Rovira, els amos del Sagàs i posseïdors d’una estrella Michelin amb el seu restaurant Els Casals. A la seva carta podràs triar entre una reinterpretació de la clàssica hamburguesa, un concepte innovador del frankfurt alemany o un entrepà típic de Corea.

Article relacionat: Barres amb tradició

Mas Gourmets és una franquícia amb 13 establiments a Barcelona i uns altres 2 a Madrid, propietat de Jordi Mas, reconegut com a Jove Empresari 2011 per l’Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya, gràcies a la gestió d’aquesta iniciativa. Els locals de Mas Gourmets són xarcuteries amb productes delicatessen que es poden degustar en una zona reservada per als comensals. Els productes estrella són els entrepans de paleta, el mixt de pernil ibèric amb tòfona, la botifarra d’ou amb llagostins, el pinxo de plàtan i bacó, o la mortadel·la de tòfona, entre molts altres. Consulta aquí els punts de venda.

 

I tu, on vas a menjar els millors entrepans? Vols afegir algun altre lloc?

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Recent Posts

És possible obrir un compte bancari amb passaport?

Barcelona, una ciutat vibrant i multicultural, atreu a persones de tot el món amb el…

1 setmana ago

Què és la certificació Biosphere?

Indubtablement, la importància de la sostenibilitat s'ha tornat fonamental en tots els àmbits, i un…

3 setmanes ago

El que has de saber de la Fórmula 1 a Barcelona 2024

La Fórmula 1 arriba a Barcelona, aquest any la ciutat es prepara per a rebre…

4 setmanes ago

Incasòl: 10 “FAQS” d’inquilins i propietaris

Tant si ets propietari com inquilí, segurament alguna vegada t'has preguntat què és l'Incasòl? Sobretot…

1 mes ago

Guia ràpida sobre la Inspecció Tècnica d’Edificis (ITE)

La Inspecció Tècnica d'Edificis (ITE) emergeix com un pilar fonamental en la gestió i preservació de…

2 mesos ago

Hola Barcelona Travel Card: com funciona

Barcelona atreu a visitants de tot el món cada any, i explorar aquesta metròpolis pot…

2 mesos ago