blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Oci i cultura

TOP 15 Escape Rooms a Barcelona

joc de laberint verd
Escrit per ShBarcelona

Els escape rooms són una alternativa d’oci que trenca les barreres de l’entreteniment, fent d’això, una experiència única i diferent. Actualment, a la ciutat de Barcelona hi ha més de 200 sales. Com sabem que hi ha molts, des de ShBarcelona us hem preparat una ruta per un llistat (per temàtiques) dels 15 més top de Barcelona, comencem l’aventura?

Escape Rooms de Terror a Barcelona

Jigsaw (Horror Box)

Un dels millors de Barcelona, té una ambientació que molts recordarem a les pel·lícules de terror. Una antiga fàbrica, unes proves una miqueta macabres i un únic objectiu: sortir amb vida d’aquest lloc!

Bajo segunda (Bajo Segunda Escape Room)

La família Salazar mai ha estat la més normal del barri, però ara els veïns porten mesos sense saber res d’ells. Formareu part dels treballadors socials que visitaran l’habitatge per a veure què ocorre… Què descobrireu allí? Us reptem a desxifrar-ho.

La historia de Charlotte (Whitechapel Room Escape)

Els assassinats de Jack l’Esbudellador van deixar una reguera de sang en el barri londinenc de Whitechapel a la fi del Segle XIX. Ara, un “admirador” està fent el mateix i només tu pots parar-li. Podreu jugar-ho en manera terror o manera misteri.

lloc fosc amb finestra

Foto via Unsplash (Shttefan)

La residencia de los Riddle – Capítulo 1: El invernadero (Resident Riddle)

Dos equips i un solo vencedor, així hauràs de plantejar aquest escape room. Coneix la història que envolta a aquesta família, i fes que els teus companys s’emportin la victòria. Algunes de les accions que prenguis en la teva partida podran afectar l’equip rival…

La residencia de los Riddle – Capítulo 2: Randall’s Party (Resident Riddle)

La segona part d’aquesta història és la nostra última recomanació per als escape room a Barcelona de terror. Encara que es poden jugar-se de manera independent, l’ideal és conèixer cadascun dels capítols per a entendre tot l’univers dels Riddle.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

Escape Rooms de Fantasia a Barcelona

Las maravillas de Agrabah (UNREAL)

La ciutat de Agrabah està en perill: el sultà ha estat amenaçat i necessita la vostra ajuda per a recuperar el llum meravellós que evitarà qualsevol perill. Sereu un grup de cor pur que s’endinsi en els tresors de Agrabah o quedareu atrapats per sempre?

Worm (UNREAL)

El Doctor Vladimir Ivanov va treballar durant mesos en un descobriment que podria canviar el món per complet: una màquina que generava forats de cuc a voluntat. Quan per fi ho va aconseguir, va ser absorbit per un d’aquests forats, i ara ningú sap on està. Podreu esbrinar-ho?

Cartes de joc daurades

Circus (Bizarre Escape Room)

El Circ Bizarre porta gairebé un segle divertint a gent de tota mena, però els últims anys no han estat els millors per al negoci. El seu director, Felix Amagatto, vol que l’experiència del circ sigui tan atractiva com intensa, i us ha convidat a comprovar les seves últimes millores.

Escape Rooms d’Aventura a Barcelona

Misterios de Kemet (Enigmik)

El Dr. Lehner lidera un equip de recerca que ha trobat una tomba egípcia que serà el descobriment arqueològic més important de les últimes dècades. Coneguda com WV29, porta més de 4000 anys enterrada en sorra, i haureu de descobrir els misteris que alberga en el seu interior.

Olimpo Escape Room (Portento)

Qui diu que els déus no necessiten ajuda dels simples mortals? Hermes ha perdut les seves sabatilles i, per tant, bona part dels seus poders. La vostra missió serà recuperar-les i, amb sort, portar-vos una bona recompensa.

Mapa d'aventures

Foto via Unsplash (Julentto Photography)

Catacumbas – En busca de la Piedra Alquímica (Golden Pop)

L’alquímia és una d’aquestes disciplines envoltades de llegendes, i les promeses de vida eterna o riquesa infinita no fan més que alimentar-les. En aquestes catacumbes podreu trobar la Pedra Alquímica amb la qual aconseguir-ho, encara que sortir amb vida d’aquí no serà senzill.

La mina (UNREAL)

La mina de St. Louis va estar en funcionament durant més de 100 anys, però una explosió va fer que tot s’ensorrés, deixant a tots els seus treballadors atrapats. Una nova empresa vol recuperar els treballs en aquests túnels, encara que semblen interessats en alguna cosa més que els recursos minerals d’antany.

Escape Rooms d’Acció a Barcelona

Kidnapped in BCN (Kidnapped Barcelona)

Una experiència diferent que et ficarà de ple en una pel·lícula en la qual tu seràs el protagonista. Compte amb qui parles, segur que no vol ensenyar-te les curiositats de la ciutat de Barcelona…

Cotxe de policia al carrer

Foto via Unsplash (Josh Couch)

El final del túnel (Prison Experience)

Com seria escapar d’una presó? Si vols sentir-ho en el teu propi cos però no et ve de gust fer-ho de manera il·legal, aquest és el teu joc. Una mica de discreció i molta tensió seran claus per a escapar d’aquí.

Article relacionat: 9 museus gratis a Barcelona que no et pots perdre

The Narcos (UNREAL)

Les rivalitats entre les diferents bandes del cartell de la droga han anat escalant al llarg dels anys, però això ha anat massa lluny. Us han robat quatre quilos d’una nova substància, i sou els únics que podeu recuperar-los.

Ara que ja has vist els millors escape rooms de Barcelona, explica’ns: quin et crida més l’atenció? Has pogut jugar (i resoldre) ja algun? Des de ShBarcelona ens agradaria conèixer més sobre les teves experiències.

Sobre l'autor

ShBarcelona

ShBarcelona és una agència immobiliària situada a la ciutat comtal de Barcelona que ofereix pisos de lloguer i venda. En el blog et comptem tot el relacionat amb el sector immobiliari, tràmits administratius, esdeveniments i plans a Barcelona.

Deixar un comentari