blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Empreses i startup

MOBILE WORLD CONGRESS 2015

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Les últimes novetats de món de la tecnologia seran presentades, com cada any, a Barcelona, al famosíssim Mobile World Congress.

Encara que les seves estrelles solen ser els smartphones i tablets d’última generació amb més prestacions i a menor preu, l’al·luvió de nous fabricants o la imprescindible presentació per part de cada marca dels molt esperats “smart watches wearables” seguirà acaparant gran part de l’atenció del públic.

mobil world congressSi, sens dubte en l’edició d’enguany ens sorprendran amb rellotges elegants que a la vista semblen clàssics, realitzats en materials molt convencionals, però que amaguen en el seu interior gadgets capaços d’interactuar amb els nostres smartphones. Com? Doncs rebent missatges i donant-nos la possibilitat de contestar-los, permetent mantenir converses per whatsapp, i accedir a internet. Tampoc deixen de banda els continguts d’agenda.

Encara que el desplegament de xarxes 4G segueix a bon ritme, ja s’està planificant el desenvolupament de la cinquena generació de xarxes. Els experiments que s’estan duent a terme sobre 5G aconsegueixen velocitats d’1 Gbps, la qual cosa suposa poder descarregar una pel·lícula en alta definició… en menys de 30 segons! Què et sembla?

Això és una mica del que es parlarà, i bastant, en aquest congrés. Alhora, també ulleres de realitat augmentada, “smart bands” amb desenes de sensors o algun nou tipus d’auricular sense cables ens seduiran des dels seus molts i variadisims stands.

mwcPerò el Mobile World Congress, malgrat el seu nom, és molt més que gadgets per a l’usuari mitjà. Es tracta d’un esdeveniment amb unes dimensions enormes, en el qual té cabuda tot tipus d’innovació tecnològica: des de robots, xips, passant per productors o desenvolupadors, fins a televisors i automòbils.

Un dels esperats apartats serà el “Health & Wellness”, on es parlarà de les últimes novetats sobre mHealth, o l’última sessió del “4YFN”, plataforma dedicada a les startups del sector.

En la seva última edició, 85.000 professionals dels quals 4.500 eren directius d’empreses del sector de tot el món, van conèixer les novetats en solucions mòbils, que se’ls mostraren en més de 1.700 expositors. I periodistes de tot el planeta van cobrir l’esdeveniment, informant de tot el que va passar en els 94.000 metres quadrats que ocupava el congrés.

Això mateix o més ocorrerà aquest 2015, sota el lema “Changing Together”. La cita és del 2 al 5 del pròxim març al Recinte Gran Via de Fira Barcelona. En podràs seguir els resum a tots els mitjans, però… pots resistir-te a veure-ho de primera mà?

4yfn

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari